Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• "DJ_ANTALYALI" bir erkek
  • Konuyu başlatan "DJ_ANTALYALI"

• Özel mesaj gönder

1

Tuesday, 5.11.2013, 00:01

Flatcast Fcp Tema Antalyalidan Son Tema

DJ_ANTALYALI belirtilen dosyaları ekledi:

DALGIC

Bilge

• "DALGIC" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Tuesday, 5.11.2013, 00:03

.

EMEĞİNİZE SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

• "DJ_ANTALYALI" bir erkek
  • Konuyu başlatan "DJ_ANTALYALI"

• Özel mesaj gönder

3

Tuesday, 5.11.2013, 00:04

slm arkaslar ıns en mutlu en guzel yyaınlarınızda kullanırsınız tum tmelarımı hoscakalın

4

Tuesday, 5.11.2013, 00:13

ve ALEYKUMSELAM

Paylaşımlarınız için ;
Elinize, emeğinize sağlık ANTALYALI*...

-----------------------------------------------------------------------------------
Pireye kızıp yorgan yakmak ,,,hiç benim tarzım değildir...
1 kişi yüzünden bizlerin bir değeri yoksa ve gidecekseniz eğerki söyleyecek birşey kalmamış demektir..
Demekki ugraşım boşu boşunaymış ........Ben uyumaya gidiyorum........

Herkese ALLAH RAHATLIK versin....

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Tuesday, 5.11.2013, 07:07

uzun zaman önce yeni temaya başladığım zamanlar idi,Tema yapmaya çalışıyorum ama elimde o kadar az malzeme varki ne yapıcağımı bilemiyorum. :himmmm:
tema yapmayıda çok istiyorum,Rdayoma bir genç geldi slm derken sohbet temaya geldi,elimde malzeme olmadığını söyledim,abla ben sana veririm butonlar dedi,o zaman shop bende hak getire Photo scape ile tema yapıyorum.
Bana öyle bir hazine verdiki,sevincimden zıpp zıpp ladım..Rengarenk butonlar,çeşit çeşit ..
Abla bunları herkese vermem,ama seni sevdim dedi.
Çerçeveli tema yapmakta hayalim ,çünki forumdan öyle bir ilerleme yapmam bekleniyor ama nerde bende o beceri.
O genç kardeşim bana butonlardan çerçeve nasıl yapılır öğretti.
Ben bunları unutamam ,eğerki şu an burada bir yerde isem,geriye dönüp baktığımda,bana yapılan destekler sayesindedir.
Bu desteği veren genç ise DJ Antalya lı idi.
Ben utandırmadım diye düşünüyorum.bana verilen desteklere güzel ilerleme göstererek karşılığını vermiş oldum .bu benim düşüncem tabiki..

Neden anlattım bu hikayeyi,Antalyanın ne kadar eski bir temacı olduğunu ben biliyorum..
Pes etmek vazgeçmek kolayı seçmektir.
Kalmak direnmek ,zoru seçmektir..
Kolayı seçim basittir,zoru seçmek cesarettir.
Bende çokk gittim geldim(hatta bu bazen suratıma bile çarpılır) ama ben zoru seçtim ve kaldım.Gitmek ile kimseyi mutlu etmedim.Kalarak kendimi mutlu ettim..
Antalyalı kardeşimmm..Ellerine gönlüne sağlık

Teman bir özlemi anlatıyor.çokta güzel olmuş,umarım beğenisi çok çokk olur.. :thumbup:
Sözleri ben bir kaç kez okudum,sende son bir kez daha oku ,(benim için oku)
Güzel emeğine sonsuz tşk ler ediyorum..
Saygılarımla..

6

Tuesday, 5.11.2013, 07:09

Emeğinize yüreğinize sağlık, güzel paylaşım için teşekkürler Antalyalı ama son olmasın lütfen :) ...

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

7

Tuesday, 5.11.2013, 07:58

Ellerinize sağlık Antalya'lı.Güzel resim seçimi, hafif çizgiler, çerçevelerle güzel ve kullanışlı olmuş :)

Seneler önce temaları paylaşırken Antalyalı arkadaşa juri olarak "P.shopa geçelimmi?" diye yorumlarda çok yazmıştım.
Ancak bana "Abla sağol ben çerçeve buton sevmiyorum p.scapede kalacağım" dediğinde saygı duyup tamam demiştim.
Tema yapımı gibi tema seçimide dj'lerin tercihidir. Herkes özgürdür ve her paylaşımın beğeneni vardır.
Kararınıza saygılıyım ancak beni üzdü çünkü bir arkadaşımız istemeden eleştiren yorumuyla sizi kırdı belki.
Ancak o kadar çok arkadaşımız sizi motive etmeye çalıştı ki.Teşekkür olarak "Bu arkadaşlarla, burdayım" demenizi beklerdim...

Emeğini paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle ^^

By_€x

Bilge

• "By_€x" bir erkek

• Özel mesaj gönder

8

Tuesday, 5.11.2013, 09:02

@ SELAMM yorumlari saygiyla karşlılamak lazimm şöyle düşün bizim göremedigmiz ufak hatalari bir başka göz görebilir buna saygi duymamiz lazim burada kimse en büyük benim dedigim en görmedimm herkez bir emek veriyorr benim fikrim bu suraya bir siyah şablona bir gül koyup vs vs giris butonlarini koyup paylaşan biri bile büyük emek verdigi saygiyla karşılarimm..

Emegine yüregine saglik ANTALYALI Paylaşım içm teşekkürler başarilarnin devamını Dilerimm.

• "bulent-06" bir erkek

• Özel mesaj gönder

9

Tuesday, 5.11.2013, 09:34

resmi cok begendim elinize emeginize saglık paylaşımınız icin tskler .

10

Tuesday, 5.11.2013, 10:45

Emegine Yüregine sağlık...DJ_ANTALYALI...Tepkini az cok tahmin ediyorum.Ama gitmek yada bırakmak yakıştıramıyorum.
Bir resmi seçmek bile emektir. onu bos verdim fcp si herseyi ..Taki beğeni farklı bisiydir ben yeşili severim diğeri kırmızıyı oteki sarıyı bu tamamen bakış acısı ve beğeniye
kalmış bisiydir.Ben gelip sana cokkk güzel olmuş yazarım diğeri gelip yorumuna sade emeğine sağlık tsk.ler yazar.cogunlugu goz onunde tut...dediğim gibi ben yeşili severim sen sarıyı... :1gözkirp:
Bundan 2 hafta once bana yazılan bir kelimede bende gide bilirdim ama gitmeyi değil az medip utandırmayı tercih ettim.
çerçeveli temanın ,C, bile bilmezdim. bana yazılan...siz kadınlar sizden daha becerikli olanları hazmedemiyorsunuz.
Bu kelime beni gitmek yerine kalıp azmetmeye davet etti 1 hafta bu halimle gece gunduz okudum arastirdim.
ve hani sen gitmeyi tercih ediyorsunya bunu seçmek yerine kalıp oyle temalara imza atki UTANDIRMAYI sec...
YARADANIMIZA Sükürler olsunki bize burada yol gösterip yanımızda olan abilerimiz ablalarimiz var...
Hadi ...DJ_ANTALYALI...gitmek yerine kalll farkını koy ortaya UTANDIR... :1gözkirp:
Paylasım yapan yüreğine sağlık .....

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "NUR_CAGDAS..." (5.11.2013, 11:02)

• "01antepli27" bir erkek

• Özel mesaj gönder

11

Tuesday, 5.11.2013, 12:06

Emeklerinize sağlık hoş olmakla beraber kullanırlılık açısında da güzel bir çalışma olmuş...

ADANALI*

Profesyonel

• "ADANALI*" bir erkek

• Özel mesaj gönder

12

Tuesday, 5.11.2013, 14:21

Ellerinize emeklerinize sağlık Antalyalı paylaşım için teşekkürler çok güzel olmuş bence asla pes edip durmayın..

• "renksizgazete" bir erkek

• Özel mesaj gönder

13

Tuesday, 5.11.2013, 15:23

Antalyalı..Emeginize saglık gayet hos duruyor guzel paylasım icin cok tsk.ler

14

Tuesday, 5.11.2013, 19:49

Emeklerine saglik resim secimin güzel DJ_ANTALYALI sade ve kulanisli bir tema olmuş paylaşım için tşkler.. :thumbup: Hepimiz temaya ilk başladigimizda farkli görüşacilariyla karşılaştik ama pes etmedik halla burdayiz :_)

• "06**ECE**" bir kadın

• Özel mesaj gönder

15

Tuesday, 5.11.2013, 23:28

Emeklerinize sağlık ANTALYALI güzel ve kullanışlı çalışma olmuş ... Güzel paylaşımlarınızın devamını dilerim ...

atardamar

Profesyonel

• "atardamar" bir erkek

• Özel mesaj gönder

16

Tuesday, 5.11.2013, 23:36

teşekkürler Antalyalı

teşekkürler Antalyalı

BY_ASiLTÜRK

Profesyonel

• "BY_ASiLTÜRK" bir erkek

• Özel mesaj gönder

17

Friday, 8.11.2013, 18:10

EMEĞİNİZE SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

18

Monday, 25.11.2013, 20:43

emegine saglık antalyalı,paylasım icin tsk.ederim.