Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
gecmiste gecmis kalsin hayat gec kalmayi affetmiyor bende affetmem .....
BENİ SİLLL! yazardım,
ee malum Türk barnak yazısı geleneği
Ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa'M Yazardım
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]
Ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa'M Yazardım
ablasının CANIı Hoşgeldin de ben yazardımmmmm
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
önce elimin tersiyle silcem
sonna hohh yapcem buğuliycem
sonna yine silcem
sonna yine hohh
sonna yine silcem
sonnacıma sıkıntı bascek oyniycek başka bi uğraş bulcem kendüme
Birgün bir insan tanırsın.
Doğru bildiğin herşeyi silbaştan yazarsın !.
"Yusuf Tandoğan"
Bu gün harika bir gün diye yazardim....en az ben kadar Harika
Düşmanların mı var? Ne hoş. Bu hayatta bazı konularda karakterli bir duruş sergilemişsin demektir.
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Ve sordular : "Neresi daha karanlık bu alemin ? " Ve ben cevap verdim: " Sevginin olmadığı her yer...!
Dünya tek kişinin ekseni etrafında dönüyorsa buda karanlık beyaaaa. Birazda sosyal olmalı demi
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Kuşlar arasında yarasa ne ise, düşünceler arasında kuşku da odur: ikisi de hep alacakaranlıkta uçarlar
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

gece çöktü yüreğime yine sen yoksun yıldızlar yok ay tutulmuş
hüzünler yıldızlara inat odama dolmuş acılar hançer olmuş yüreğime saplanmış
senmiydin yüreğimi ısıtan sensiz inadına ayaz çökmüş heryerime üşümektenmi titriyorum yoksa hasretindenmi.ben burda özlemlerimi katık yaperken soğuk suyuma
sen orda mutluluklarımı harmanlıyorsun.
çok şeymi istedim senden bi yaslanacak omuz bir de kokundu ciğerime patlayane dek çekeceğim belki abartıp biraz dizine uzanıp ay parçası yüzünü seyretmekti kömür karası gözlerinde dalıp dalıp boğulmaktı.çokmu söyle merhametsiz yar çok şey mi istedim senden
KIRIK KALP
Tatlı dil ve acı dil arasındaki fark, cennet ile cehennem arasındaki fark gibidir.
Sen diline ister gül koy, istersen bal ve gönüllere cennet asa bir iklim ör.
İstersen kor koy, başkalarını alev alev yak.
Tercih senin..
“Söz ola kese savaşı, Söz ola kestire başı
Söz ola ahulu aşı, Yağ ile bal ede bir söz.”

Beni silme! Bana silmeyi öğret
__Gönül__
Tatlı dil ve acı dil arasındaki fark, cennet ile cehennem arasındaki fark gibidir.
Sen diline ister gül koy, istersen bal ve gönüllere cennet asa bir iklim ör.
İstersen kor koy, başkalarını alev alev yak.
Tercih senin..
“Söz ola kese savaşı, Söz ola kestire başı
Söz ola ahulu aşı, Yağ ile bal ede bir söz.”