Keyfe bak ; kapmış laptopu ,ama bizim gibi tema mı yapıyor acaba bu kızcaz pekte merak ettim ..
Hazarbey her zamanki gibi yine süper bir tema ,görsel anlamda çok beğenileceğinden eminim..
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR GÜZEL YORUMLAR İÇİN EE ZENOBİA TEMA BEGENİLMESE BİLE KIZ BEĞENİLMİCEK GİBİ DEĞİL YANİ NAPALIM NE ÇIKARSA BAHTIMIZA ARTIK TEMA İÇİNMİ İLGİ OLUR YOKSA KIZ İÇİNMİ O DA YORUMLARA KALMIŞ
Temadaki hafif ışıltılı çerçeve ve bu yazı stilini çok beğendim,ellerinize sağlık
Resim seçimlerinizdeki özen zaten bilinen özelliğiniz, hareket çalışmalarınızda öyle.
Yalnız siz sonradan gif eklemezdiniz güle şaşrdım ve bence tabloda olmamış
Emeğini paylaşan yüreğinize, teşekkürlerimle
ÖNCELİKLE TÜM YORUM BIRAKAN DEGERLİ DOSTLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDİYORUM ÇOK SĞOLUNUZ EFEM AYRICA SAYIN TÜRK ECE/GNL ARKADAŞIMIN GÜZEL YORUMUNDN SONRAKİ DİLEĞİNE CEVA VERMEK İSTİYORUM YORUMUNUZDA SONRADAN GİF EKLEMEZDİNİZ CÜMLENİZİN AÇILIMINI ANLAMADIM NASIL SONRADAN EKLEME BEN PROGRAM İÇİNDE YAPTIM HERŞEYİ TEMAYI TASARLADIKTAN SONRA GENELDE BAYAN ARKADAŞLARA HİTAP EDEN BİR TEMA OLDUĞU İÇİN BAYANLARDA GÜL Ü ÇOK SEVER GÖRSELLİĞİ RENKLENSİN DİYE KOYDUM AMA O TABBLODA OLDUMU DERSENİZ SİZE KATILIYORUM O PLATFORMA ÇOKTA GÜL KOYMAK GEREKLİ DEĞİLDİ BEN TEMAYI KENDİM KULLANSAM MESALA O GÜLÜ KOYMAM HAKLISINIZ AMA İNANIN PAYLAŞIMCILARIMIZ ARASINDA O KADAR ÇOK BÖYLE GÜZELLİKLERİ SEVEN KİŞİLER VARKİ İLGİLERİNİ ÇEKEBİLİR DİYE DÜŞÜNDÜM HANİ LEPTPUNUN BAŞINDA SEVDİĞİYLE MESAJLASIRKEN ONUN VERDİĞİ TEK GÜLÜ MASASINA KOYMUŞ GİBİ BİR HAVA VERSİN DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM DEDİĞNİZ GİBİ OLMAYABİLİRDİDE TABİ HAK VERİYORUM TEŞEKKÜR EDİYORUM İLGİ VE ALAKANIZA EFEM SAYGILAR....
SAYIN TÜRK ECE/GNL ARKADAŞIMIN GÜZEL YORUMUNDN SONRAKİ DİLEĞİNE CEVA VERMEK İSTİYORUM YORUMUNUZDA SONRADAN GİF EKLEMEZDİNİZ CÜMLENİZİN AÇILIMINI ANLAMADIM NASIL SONRADAN EKLEME BEN PROGRAM İÇİNDE YAPTIM HERŞEYİ
Çok özür dilerim ben grafik çalışmasını yaptınız o gifli gülü sonradan eklediniz sandım.Genelde öyle yapar arkadaşlar (Hatta bende )o yüzden yanıldım.Meğer siz önceden resime ekleyip hepsini birden hareketlendirmişsiniz.Evet haklısınız özellikle gençler bayılıyor bu tarz eklemelere Tekrar ellerinize sağlık,teşekkürler