Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
sesiz bir ortammmmmmmmmmmmmmmm imdattt demicegim
Hayat kısa Kalp kırmaya Degmez
en son benim yazmam
en son benim yazmam
bu benide rahatlatır
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

15 kişinin evimi terk etmesiiii
Nes ve €fsunum....
Deniz kenarında saatlerce oturmak
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Sevdiklerimle Olmak
doğa resimleri
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Kendilerini ve dünlerini unutan insanları görünce hafifçe bir tebessüm epey bir rahatlatır

Şimdi biri arasa elli tane köpek kulübesi bağışlıyorum deseeeee ohhhh derdim yavrular kurtuldu
Sihirli bir toz ve herşeyi gerisarmak..
Kendimle başbaşa kalmak

işten gelince kızımın koşarak sarılması oğlumun n haber babiş deyip sırıtması bütün yorgunluğumu ...
ÇÖZEMEDİM BAZILARINI !! UZAKTAN MI ADAMLAR,YOKSA ADAMLIKTAN MI UZAKLAR..?
[img]https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10455424_10152461659697931_3477982082326447183_n.jpg?oh=e28925be46fb838b1101962b59a8b3b9&oe=548F0B64[/img]
Akşam üzeri bol köpüklü türk kahfesi..
[align=right][img]http://fs2.directupload.net/images/150701/xi52odwe.png[/img][/align]
sessizlik, tek basına kalmak
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Arkadaşlarla sohbet
Karadenizde güneşin batιşι, mehtabιn doğuşudur.