Tesekkürler eline saglik zenobia
Ellerine emeklerine sağlık ablam harika olmuş çok beğendim ellerin dert görmesin...
Bu calismaya ancak bukadar yakisir Font Secimi....kisaca....HARIKAAAA...
Resim secimlerine gelince ....temaya harbi pek uygun..... ama zevk meselesi tabiki
Fakat Resimsiz olan sade calismaniz sadece harbi degil ciddi ciddi harbi harbi harbiiii ...benim icin 10 Numara![]()
Calismaniza tesekkür ederken....veeee emeginize saglik derken.....
Alıntı sahibi "ZENoBIA"
Estağfurullah benim tema psd ancak belki yeni temaya başlayan lar için olabilir.Sizin temalarınızdan çok şey öğrendim.Bu vesile ile tekrar size tşk ediyorum..Eğitmen kılavuz luk ettiğiniz için..çok sağolun..
Bu alintim icin de Ayrica T E B R I K ederim sizi Hatta kocaman bir B R A V O![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eline emegine saglık zenobia çok güzel olmuş herzamanki gibipaylaşım için teşekkürler
emeklerine saglik Zenobia....buton bölümüne bayıldım
sade kulanışlı.. vede cok şık bir çalışma olmuş....paylaşım için tsklerr
eline emegine saglık canım asaretini konusturmusun temada
Bu temada ben ilk paylaşımlarınızdaki eli,düşünceleri gördüm ve özellikle sadesini çok beğendim.
Bir iki noktada acaba şöyle olsaydı desemde, benden tam puan
Ellerinize sağlık,emeğini paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle...
.Çünki bazı şeyleri birilerinden öğrendikten sonra o gözle bakıyorsunuz.Usta Çırak örneği..Elinize , emeğinize, yüreğinize , sağlık ... ZENoBIA....
![]()
Çok güzel tema elinize emeğinize sağlık
ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK ZENOBIA...HEPSİ GÜZEL ŞIK OLMUŞ , PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER...
Emeklerine saglik
Ellerine , emeklerine sağlık ZENO ablammmm yine çok güzel bi çalışmaya imza atmışsın ... Özellikle buton bölümünü ( üst alanı ) çok beğendimmmm harika görünüyoooo ayrıca resim seçimlerinde değişik ve çok güzel bi hava katmışGüzel emeklerin ve güzel paylaşımın için teşekkürler ablammmm
![]()
![]()
![]()
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 20. September 2011
Ablam Ellerine saglik cok güzel paylasiimlar ama beğenmedim laf aramizda kalsin cok güzel olmuş ....
Emegnie yüregine saglik ZENOBIA paylaşım için Teşekkürler..
Ablacım emeğine sağlık çok güzel görünüyor güzel paylaşımın için teşekkürler (: