Giriş yapmadınız.

841

Thursday, 26.09.2013, 21:53

Hayat yaşandığı kadardır,
Ötesi ya hatıralarda bir iz;
Ya da hayallerde bir umuttur...

Pablo Neruda

842

Friday, 27.09.2013, 11:22

Devesiyle birlikte çölde yürümekte olan bir bedevi, güçlükle yürüyen, susuzluktan dudakları kurumuş bir adama rastlamış. Adam bedeviyi görünce su istemiş. Devesinden inmiş ona su vermiş.

Suyu içen adam birden bedeviyi iterek deveye atladığı gibi kaçmaya başlamış. Bedevi arkasından bağırmış: "Tamam, deveyi al git; ama senden bir ricam var. Sakın bu olayı kimseye anlatma!"

Bu isteği tuhaf bulan hırsız biraz duraklayıp, nedenini sormuş: "Eğer anlatırsan", demiş bedevi, "bu her yere yayılır ve insanlar bir daha çölde muhtaç birini görünce yardım etmezler..."
^^ ^^

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

843

Friday, 27.09.2013, 20:26

• "harbi kız" bir kadın

• Özel mesaj gönder

845

Saturday, 28.09.2013, 12:07

Hayat kısa Kalp kırmaya Degmez

846

Sunday, 29.09.2013, 01:03

Sokrates ve eşi bir türlü iyi geçinemezlermiş. Bir gün eşi
Sokrates e verip veriştirmiş, ağzına geleni söylemiş. Bakmış
kocası hiç bir tepki göstermiyor; bir kova suyu alıp başından aşağı boşaltmış. Sokrates, gayet sakin:
- "Bu kadar gök gürültüsünden sonra bir sağanak zaten bekliyordum" demiş —

849

Tuesday, 1.10.2013, 09:37

Çok eski zamanda, bir hükümdar varmış. Zenginliği tüm dünyaca bilinirmiş. Hükümdar her gittiği yere hazinesinin bir bölümünü götürür ve bunları sergilemekten büyük onur duyarmış. Hükümdarın yaşamda en çok güvendiği, tek akıl hocası bir bilge kişiymiş. Günlerden bir gün bu bilge kişiyle otururken hükümdar şöyle bir soru sormuş: "Sen ki göğün gizemine ermiş, bilime yön vermiş bir adamsın. İnsanlar, ister hükümdar denli güçlü, ister savaşçılar denli onurlu olsun ayağına kapanır ağzından çıkacak bir sözü beklerler. Şimdi senin gibi bilge bir adamın fikrini merak etmekteyim, benim hükümdarlığım ve servetim hakkında ne düşünüyorsun?"Bilge bu soru karşısında hükümdarın gözlerine bakarak şu sözleri söylemiş: "Diyelim ki hükümdarım, kızgın ve uçsuz bir çöldesiniz. Ölmemek için, size uzatacağım bir bardak suya servetinizin yarısını verir miydiniz?" "Verirdim tabii." "Zaman geçti diyelim susuzluğunuz arttı, size uzatacağım bir sonraki bardağa servetinizin öteki yarısını da verir miydiniz?" Hükümdar biraz düşünür ve ardından " Ölmemek için evet." der..Bunun üzerine bilge kişi gülerek şu sözleri söylemiş: "Madem öyle, o zaman övünmeyin fazlaca. Çünkü haşmetlim, sizin servetiniz yalnızca; iki bardak sudur."

(Alıntı) —

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

850

Tuesday, 1.10.2013, 22:30

Bir soluk kadar yakın yıldız kadar uzak derler sevgi için. Uzanırsın yetişemezsin yetişirsin dokunamazsın dokunursun vazgeçemezsin vazgeçersin ama unutamazsın!!
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

851

Thursday, 3.10.2013, 17:32

Bu aralar kendimle konuşuyorum kimseyle konuşmadığım kadar..
Kaç tane ben varmış içimde..
Anne ben,çocuk ben, kadın ben,güçlü ben, bezgin ben, biraz deli biraz mahsun, biraz keçi..
Kaç tane ben?
Seviyorum kendimle dertleşmeyi..
Kimse ben kadar tanımaz ki beni..
İyiliğimi güzelliğimi,mahremimi, gizlerimi..
Seviyorum bendeki benleri ..
Her biri yaşanmışlıklarımın eseri..
Saç tellerimdeki aklar kadar sayın beni..

• "harbi kız" bir kadın

• Özel mesaj gönder

852

Thursday, 3.10.2013, 18:38

• "harbi kız" bir kadın

• Özel mesaj gönder

854

Thursday, 3.10.2013, 19:54

:1gözkirp: AYNEN

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

855

Saturday, 5.10.2013, 03:32

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Tabi birde bıraksalar :whistling:
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

856

Saturday, 5.10.2013, 10:21

ARAÇ KULLANAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE..!

MALUMUNUZ HAVALAR SOĞUMAYA BAŞLADI... SOKAKTA YAŞAYAN KEDİLER CANLARI PAHASINA ARAÇLARIN SICAK GÖRDÜKLERİ MOTOR BÖLÜMLERİNE SIĞINIYORLAR! LÜTFEN HASSASİYET GÖSTERİN! ARACINIZI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE KAPUTU AÇIP KONTROL EDİN, YA DA EN AZINDAN KAPORTAYA BİR İKİ YUMRUK VURU VERİN! AKSİ HALDE BİR KEDİ CESETİYLE KARŞILAŞMANIZ AN MESELESİ.LÜTFEN DİKKAT..! :S

ADANALI*

Profesyonel

• "ADANALI*" bir erkek

• 1429785
  • Özel mesaj gönder

857

Saturday, 5.10.2013, 11:01

:D :D :D
https://www.flatkolik.net

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

858

Saturday, 5.10.2013, 23:14

859

Saturday, 5.10.2013, 23:42

Boyun eğmek zorunda kaldığım her şeyi unutup, böyle çok sessiz ve huzurlu bir yerde dinlenmek istiyorum.

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

860

Sunday, 6.10.2013, 15:06

Google'a "Mustafa" yazınca Mustafa Kemal ATATÜRK'ten önce Mustafa Ceceli çıkıyorsa, bir şeyler gerçekten 'EKSİK' gidiyordur... ! :iihh: