Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
dj gif istek mesajıma cevap olarak yapmış olduğunuz çalışmayı çok beğendim.verdiğiniz emek için sonsuz tşk ederim.ama ne yazıkki bunları alıp temaya koyamıyorum.biraz acemilik ve iş bilmezlik bende sanırım.sağ tıklayıp url alıyorum.temaya koyacağım zaman url izni yok diyor.bu konuda bilgi verirseniz ben ve ben gibi acemiler size minnettar kalacak.saygılarımla.not:utanıyorum ama bu dj sabri ve fm düzce gifleri ile batı karadenizin sesi şeklinde herhangi bir hareketli ve manzaralı temaya uyarlasanızda ben direk temayı alıp radyomda sonsuza kadar kullansam olurmu acaba.tekrar saygı ve sevgilerimle.
Öncelikle emekleriniz için teşekkürler ben SULTAN olarak değişik çalışmalae istiyorum mümkünmü acaba....
HAREKETLİ DJ İSMİ İSTİYORUM AMA MÜMKÜNMÜ ACABA......SULTAN olarak şimdiden teşekkür ederim...
selamlar... mümkünse .K@rmate. ve MeSuT
olarak ve bu renkte hareketli isimler rica ediyorum.. değişik
şekillerde olursa sevinirim ayrıca isim dönmesin ancaK hareketli ve
ışıltılı olabilir... vaktiniz müsait ise biraz şekil ve sayı olarak
fazlaca olursa sevinirim.. şimdideN teşekkür ediyoruM kolaylıklar
diliyorum...
selamlar... mümkünse .K@rmate. ve MeSuT
olarak ve bu renkte hareketli isimler rica ediyorum.. değişik
şekillerde olursa sevinirim ayrıca isim dönmesin ancaK hareketli ve
ışıltılı olabilir... vaktiniz müsait ise biraz şekil ve sayı olarak
fazlaca olursa sevinirim.. şimdideN teşekkür ediyoruM kolaylıklar
diliyorum...
Buyrun umarım beğenir ve kullanırsınız. Saygılarımla
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Oqus Pokus" (23.09.2013, 00:10) düzenleme sebepleri: alıntı düzenlendi (görseller kaldırıldı)