Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Mac sirasinda adamin içine üc farfli girmis
Gercekten ürkütücü tüylerim tiken tiken oldu mac sirasinda adamin içine üc harfli girmis valla bi insan o hareketleri bilincli olarak yapabilirmi bilmiyorum zaten hadi o yapiyor desek onu yaomasini gerektirecek bi pozisson yok macta nese ben yorumu size birakiyorum...
http://www.vidilife.com/video_play_65682_football_player_with_ghost.htm
valla bakamiyorum..... :__: bakanlar yorumlasin....
cin ler insana musallat olmazlar rahatsız edilmedikleri sürece ve insanın içine kaçması diye bişey de yoktur... insan yaratılmışların en üstünüdür bunu böle bilip böle anlamalı ve buna göre yaşamalıyız... düşünün.... ve anlayın... sevgiler... hadis-i şeriflere ve Kur'an-ı kerim ayetlerine sizleri davet ediyorum...
neden üç harfli diyorsun ki Cin Onların adı...
baba bende biliyorum cin oldugunu ama insanlar cin dedigin zaman yanina geldigini söylüyorlar yani ister istemez tirsiyorsun git dabbe flimini izle anliyosun ne oldugunu...
yok yaa euzu billahiminesseytanirracim bismillahirrahmanirrahim deyin bakim bir gelebilirse gelsin
bende ihlas süresini 3 kez arka arkaya okundugu zaman yanina yaklasamadiklarini biliyorum ...
siteye giris engelli diyor türkiyeden dogrumu ?