Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Deniz havası ve orman güzelliği ,farkında olmadan çok yemek yedirtiyor

şiştimm resmen şiştim diooo
GİT ONU TEKMELE DİYORR
Acaip sıkıcı sıcak bir hava var. dioo
Gidene söylenecek söz yok, sevse zaten gitmezdi; ama gelene de pek sevinmemek gerek, çünkü o da başkasından geldi güle güleeeeeeee
Güzel bir pazar dı...dünyanın en tatlı ablasını gördüm...ablamla ve abimle çay bile ne kadar keyifli ve lezzetli geldi...en kısa zamanda tekrar görüşürüz inşallah...dio
bencede bencede diyorrr
GİT YAT UYU
neden daha önceden TC eklemedin o zaman diyor ?? neden olaylardan sonra ekledin diyor.
bir izin versen Melisim bana icimde kalan her şeyi döksem.....ama umarım insallah burda görmem yoksa vay haline
o rüya ne güzeldiii diyor..
1 yıl sonra bu aylarda oğlun yanında olmayacak dioo
"Cevabım, sorunun içinde mevcut zaten" diyor

Birde "Yaz nezlesi lütfen git başımdan çok işim var" diyor

Dış ses gitti, iç ses faal
dolaba gir serinlediyorrrrrrrrr
Kapıya özel güvenlikmi aldılar acaba
Kapıya özel güvenlikmi aldılar acaba
Valla ben bişe etmedim..Sema nın suçu
(nasılsa siteyi görmüyor atıp tutak)
(nasılsa siteyi görmüyor atıp tutak)
heee suç semanın oldu demi simdi
kim,nerde,ne olmuş
ormancı, romantik, vosvos, bilinmeyen yer ve 4 bilinmeyenli denklem
Shopu açtın"tamam" birazda çiziktirdin "tamam" şimdi ne yapıcaksın?? İlham firarda,hayalgücü yok,bitermi bee bitermii??? dioooo
Uyku.... Beynin düşünmekten çok bilinçaltı ile hareketlendiği zaman larmıdır?? Ne güzel dir düşünmemek ,sadece uyumak ..dioo
İyi geceler Türkiyem