Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Kızım bir şey istedi yapamayacağımı bilmediğim nedeniyle ama tahminimle kısaca anlattığımda "Bu kaçıncı" yla başlayan "Sen gör işte" sözleri ağır gelsede, çok haklıydı.Gözlerim dolu dolu içim kendime acıdı ve "Ahhh" dedim "Allah'ım sen bilirsin.Lütfen bana iyi hiç bir şey yapmasınlar izin vermeki kulluk haklarım üstlerinde kalsın sana havale dedim" sustum...
yok yok olmayacak buram buram nem buralar. Hafta sonu yine uçayım biryerlere
Hani saat hiç ilerlemez ya, hani dakikalar hiç geçmez ya, hani yelkovanla akrep olduğu yere mıhlanır ya. İşte o saat bozuk hacı.
Aramayışımı, kurtuluş sanıyor ama yanılıyor!!
Her türlü derdin cefanın ağırlığını taşırsında; tek bir sözün ağırlığı çökertir yüreğini ,kudretini.....dio..
Yoğun bir hafta ve koşturmacalar acip yordu

git yat dinlen dioo
Her gecenın sonunda , çıkarıp attım şu kalbımı..
Ve her sabah uyandıgımda içimde buldum yıne senii..
istek paneli kapalı acaba başka yolmu denesem
Biri kahve yapsada içsem diyooo.
Çay demini almamış
Ihlamurlar Çiçek açtığı zaman..
"Offff bu ev ne zaman hallolacak ? Sıva, badana, yağlı boya derken her gün ancak bir oda

Birde yaz nezlesi getirdi iş yerinden oğlum bana, oh tam oldum" diyor...
yarın belki olabilir diyor
ilk tc yazısı yaptı birileri herkez onlarin pesinden gitti (birilerinin oyununa gelmeyin)
simdi r4bia başladi destek olmak istiyorsaniz sanal da degil gercekde görelim(üstteki üye size degil bu mesajım üzerine alinmayın)
simdi r4bia başladi destek olmak istiyorsaniz sanal da degil gercekde görelim(üstteki üye size degil bu mesajım üzerine alinmayın)
Ben Reel'de destek verdiğim için üstüme alınmıyorum zaten ancak aksine görmezlerin gözüne sokmak için her platforma destek vermek gerekiyor diyor içimdeki o ses
icimdekii sessss cok sey demek istiyor ama MELİSİM hatrina SUSUYORUMMMMM
"Birileri TC yaptı diye özellikle facebookta adımızın önüne TC eklemedik ki

Eklediğimiz sembol TC' idi ve bu kısaltılmış özümüzü bildiren sembolün bazı yerlerde kaldırıldığını izledik.Aynen andımızın, Atatürk resimlerinin kaldırıldığını izlediğimiz gibi.Bunu kim yaparsa yapsın önemi yok, tepkimizi alacaktır.Çünkü bizler doğduğumuzda Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bir ferdiydik öylede kalacağız.İşte bunu belirttik" diyor içimdeki ses
Pazar gününün en güzel tarafı sevdiğim iki varlık ile beraber ;deniz kenarında yapacağımız güzel bir kahvaltı.dio..
Mutlu olmak için çok şeye gerek yok...
SU Bulanmaz yol tükenmezzz ...........özledim SENİ ANKARA