Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Melye« (1. August 2013, 17:57) aus folgendem Grund: sid ler kaldırıldı...
Zitat
Raporlayan gurkan_tanis (Bugün, 17:10)
bundan sonra her yeni alınacak sid için rulete kullanılması için alaturkami açicak bu sidleri yeni açilan radio hiç kullanilmamis radio nasil yasaklilar arasinda yer alabilirki

Zitat
Raporlayan gurkan_tanis (Bugün, 17:26)
sizleri takdir ediyorum kusura bakamyin basiizi agrittim ama aceminin halinden usta anlar) var olun bütün emegi gecenler ...
Zitat
Raporlayan gurkan_tanis (Dün, 18:02)
sayın melye hnm belki bu adam saçmalıyor dıyeceksınız ama kafama takılan bir başka bir sey daha var flatcast ve kaç yilinca tasarlanmiştir.. şimdiden tşkler bilginiz için :-)
Zitat
Raporlayan gurkan_tanis (Bugün, 02:29)
selam herkese iyi bayramlar mubarek ramazan bayramlar arkadaslar index yapıyorum ama bu gune ne kadar ne tema ne de index paylastigim olmadi ve bu durumdan dolayı eklemeyıde bılmıyorum alaturkaya ındex ve temalarımı eklemek ıstıyorum bu konuda yardım edersenız sevınırım bızımde bır katkımız olsun istiyorum saygılar
Zitat
Raporlayan sertoglu (Bugün, 21:05)
bu sid numarası tanınmıyor diye yazı cıkıyo yardımcı olursaniz sevinirim hayırlı bayramlar dilerim sidno 1394949
sid numarasi:1395066 numarasinin rulette gösterilmesini rica ederiz
Siz denediniz mi, yoksa denemeden mi yazdınız?
sid numarasi:1395087 numarasinin rulette gösterilmesini rica ederiz...
Zitat
Raporlayan gurkan_tanis (Bugün, 19:30)
selam Arkadaşlar şu yeni sid rulete açarmısnız saygılar sid no: 1396470