selam benim pc de hata yok hata varsa sirin yapatiginiz temaDA VAR HAYDI BENIM PC HATA VAR SIZE YAZILAN MESAJLARI OKUDUM VE ÖBÜR ARKADSLARDA AYNI SIKAYETCILER BU NASIL OLUYOR PEKI burdan aldigin baska sayfalarda neden omadi peki
???
BEN F5 kullaniyorum
esmer-, ben olmayan birseyi iddaa etmedim, bazi arkadaslarda sorun olmus olabilir ama bende olmadi, bu sabah sizin mesajinizdan sonra bu fcp yi indirdim kendi radyomda actim sorunsuz acildi, ustelik bende F5 surumu kullaniyorum, amacim sadece yardimci olabilecek bir nokta bulmakdi,
verdigimm bu linke bakin isinize yarayabilir...
iso1972, bu tema'da ..:::GULL:::.. arkadasimiz gif kökenli yani animasyonlu resimler kullanmis bu sorun yasanmasina zaman zaman sebep olabilir, arzuya göre bunlar silinedebilir..
Explorer fazla zorlandigi icin hata verip kapanabilir, firefox ile yayin yapmayi dene, sorun yasamayacaksindir..
..:::GULL:::.., oncelikle paylasim icin tsk ederim can simdi diyeceklerim seninle bi alakasi yok ve ayrica sendende ozur dilerim benim suanki kelimem beratcan beye bu 2007 yilindan kalmis ve bayada guzel yorumlar almis beratcan bey benim temalarin 2008 yilin sonunda yapilmasina ragmen yorumlerini kapatmis burda bunuda gorunce neden benimkisi kapandida bunlar acik cok merak ettim kastilik sadece benim temalarami acaba die aklima bi soru geldi yetkili arkadaslar bunu okurda cevap verirse sevinirim
arkadasim tekrardan senden ozur dilerim konumun seninle alakasi yok
biz sizlerin yapılan yorumlara tşk etmenize karşı değiliz ama bu tşk ve eline sağlık mesajları sayfalarca uzayıp gitmeye başlayınca ister istemez o tema artık güncellikten çıkıp sıkıcı bir hal almağa başlıyor
yeni tema yeni yüz yenilik kendinimizi geliştirmek için çabalamalıyız
okadar tşk ve eline sağlık mesajları kimseye bişey kazandırmıyor belli bir yerde bitmeli
amacımız bu
forum anlayışı bu olamamlı diye düşünüyorum
bi bakın lütfen bir üye temaya çok güzel yazmış hemen arkasından ona tşk yazılmış ardından tekrar bir üyedaha güzel eline sağlık yazmış
yine arkasından tşk böyle bitmez ben öyle enaz 15 sayfa doldururum
bunu istemiyoruz işte her eline sağlık diyene tşk yazılmasını
ilk sayfada bu olabilir buna zaten bişey dediğimiz yok çünkü sonuçta yeni yapılan bir tema insan hevesle bikaç yorum bekliyor temasına haklı olarakta
ayrıca şunuda belirteyim akşam canı sıkılıpta pc başına geçip biçok başlığa kopyala yapıştır yaparak mesaj atmakta benim forum anlayışım değil
gidin biçok üyenin bi mesajlarına bakın bakalım biçoğunda en az 4 sayfa aynı mesaj ve aynı saatler içinde atılmış mesajlar foruma 1 saat giriyo kopyala yapıştır mesaj dolduruyor biçok başlığa
bumu sizce forum anlayışı böylemi olmalı ?
sonra ben neden W.I.P değilim neden benden öncekiler olduda ben hala olamadım gibi sorularla karşılaşıyoruz
cevabını kendimizde aramalıyız bence
forum da paylaşılanlar yönlendirici, bilgilendirici, öğretici, eğitici ve faydalı olcak bilgiler olmalı boş mesajlar olamamlı diye düşünüyorum