Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek
  • Konuyu başlatan "HAZARBEY45"

• Özel mesaj gönder

1

Monday, 29.07.2013, 20:17

Hazarbey Temalari-Büyük Sevdalarin Adami

HAZARBEY45 belirtilen dosyaları ekledi:

• "renksizgazete" bir erkek

• 1464528
  • Özel mesaj gönder

2

Monday, 29.07.2013, 20:40

Hazarbey...Emeginize saglık güzel paylasım icin tsk.ler

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Tuesday, 30.07.2013, 01:34

çok teşekkürler renksiz gazeteyorumlarınız için sagolun varolun

4

Tuesday, 30.07.2013, 01:51

begendim hazar ellerine saglik resim secimlerin mükemmel paylasim icin tskler

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Tuesday, 30.07.2013, 07:41

Bu temada hareket yok sanırım yada ben göremiyorum :) Güzel resim seçimleri,ellerinize sağlık.
Nacizane görüşüm temalarda aynı resimden iki kez kullanılmasından yana pek değilimdir ressam arkadaşım.Kullanılıyorsada arada kaynamalı bence.
Birde yanyana kullanılan büyük resimlerden birinde daha fazla karartma gölgeleme çalışmaları yapıp hayal görüntüsü verebilirdik diye düşündüm ;)
İnşallah ne demek istediğimi anlata bilmişimdir.Emeğini paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle ^^

..aksam gunesi..

Orta Düzey

• "..aksam gunesi.." bir kadın

• Özel mesaj gönder

6

Tuesday, 30.07.2013, 13:48

Emeginize saglık .. paylaşım adına tşkler
Yaşam gülmeyi ,sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir.

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek

• Özel mesaj gönder

7

Tuesday, 30.07.2013, 16:10

YORUM DİLEK VE TEMENNİLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLERR evet bu tema hareketli değil TURKECE/GNL arkadaşım bunu sade yaptım ayrıca bir resimden 2 defa kullanılmasından yana değilim demişsiniz valla ayni resim derken hangi iki resim aynı biri bay biri bayan orasını pek anlayamadım eğer bu resim bri başkası tarafından burda bir temada kullanılmıştı diye düşündüyseniz ben bu resmi burda herhangi bir temada görmedim benim tasarımlarım hiçbir zaman birbaşkasının temasında gördüğüm bir resmi bende çalışayım diye düşünmem tamamen özürce resmimi seçerim o resimleri kafamda yorumlarım tasarım projem şekillenir ve ben temamı yapmaya başlarım üstelik resim şiir müzik gibi şeyler özgür paylaşımlardır bunları isteyen herkes defalarca kullanbilir görüşünüze saygı duyarım ama bence bu görüşünüzü birdaha gözden geçirin lütfen resimlerdeki karartma fikrinize gelince bayan figüründe ben biraz olsun o havayı vermeye çalışmışım zaten ama sanırım kontrsaını azcık fazla gördünüz herhalde daha flulaştırabilirdim ama bu seferde resimde konuyu anlatması açısından biraz belirgin olmasını daha uygun gördüm isterseniz siz bu temayı aynen düşüncenizdeki gibi yapıp buraya aynı paylaşımımın altına eklerseniz zamanınız varsa tabi mecbur etmiyorum sizi hem sizin düşüncenizi ben daha iyi görmüş olurum hemde iki tema yanyana acaba hangisi daha çarpıcı görünecek bende merak ettim ben böyle şeylere alınmam pekte hoşuma gider eğer beğenirsem helal olsun valla der sizi tebrik ederim

• "bulent-06" bir erkek

• Özel mesaj gönder

8

Tuesday, 30.07.2013, 16:18

emeginize saglık paylaşım icin tskler.

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Özel mesaj gönder

9

Tuesday, 30.07.2013, 18:30

Aynen tahmin ettiğim gibi görüşümü anlatamamışım,yanlış anlaşılmış ;) Aynı resimden iki tane derken bay resmini kastetmiştim.Bir misafirlerin yanında var birde bayanın yanında :) Aynı resimden binlerce tema yapılabilir tabiki her elde farklı renk alır, farklı ifadelere bürünür ancak şunuda belirtmeliyimki çok görülmüş resimleride pek sevmem.Bir resimden yüzlerce tema yapıldığını bilirim,yeter artık dersiniz.Ancak yüzbirinci kişi gelir aynı resmi eline alır ve elinde öyle şekil alırki o resim ilk kez görüyor gibi olursunuz. İşin özü kendinden birşeyler katabilmek.Yani tartışılır bir konu ancak burdaki kastim o değildi.Resimdeki flulaştırma çalışmanızı zaten farkettim biraz daha dedim ve mümkün olduğunca her arkadaşımın anlayabileceği şekilde yapılan çalışmaları Türkçe amatör dille ifade etmeye çalışıyorum, her ne kadar bende bazen çok zorlansamda.Vaktim olursa denerim tabiki neden olmasın.Belki o zaman daha net "Acaba?" görüşümü anlatmış olurum ^^ Tekrar ellerinize sağlık,paylaşıma teşekkürler...

10

Tuesday, 30.07.2013, 19:23

Emeginize saglik paylaşım için tşkler..

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek

• Özel mesaj gönder

11

Tuesday, 30.07.2013, 19:35

evet şimdi daha iyi alaşıldı demek istediginiz sayın TURKECE/GNL aynı iki resim demenizdeki kastınızı şimdi daha iyi anlamış oldum teşekkür ederim açıklamanız için zaten çok iyi anlayamadıgımı belirtmiştim yazımda onun gerekçesini açıklamak istiyorum malumunuz ki bu tema genelde bir ekek arkadaşımızın daha çok tercih edeceği bir tema oldugu için resimdeki erkek karekteri dj ismi yazılacak yerin başina koydumki erkek arkadaşın dj adı yanında ayrı bir hava katsın diye yoksa temada şekil oluştursun diye koymadım ymarım anlaşmış olduk teşekkür ederim ilgi alakanıza .. saygılarımlaa...AYRICA PSMICROP ARKADAŞIM SİZEDE COK TEŞEKKÜR EDİYORUM YORUMUNUZ İÇİN

• ".CANKIZ*." bir kadın

• Özel mesaj gönder

12

Tuesday, 30.07.2013, 21:04

Elinize emeğinize sağlık paylaşımınız için teşekkürler...
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Özel mesaj gönder

13

Thursday, 1.08.2013, 00:10

Hazarbey herkesin emeğine,düşüncesine, zevkine saygım sonsuzdur.Ben sadece temaları kendim yapmışım gibi art niyetsiz görüşümü yazar, nacizane öneride bulunurum.Yanlış anlaşıldığımı hissettiğim andada çekilirim çünkü amacım kırmak yada eleştirmek asla değildir.Bu juri olduğumdan beri senelerdir böyledir.Sonuçta ne demek istediğim anlata bildim, en azından buna sevindim...
Bir üstteki mesajınızdada temayı benim anlatığım şekliyle yapıp eklememi istemiştiniz ben ilk etapta olur desemde sonradan böyle bir hareketin en azından kendi adıma etik olmadığını düşünüp vazgeçtiğimi belirteyim.Tekrar ellerinize sağlık,emek paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle...

DALGIC

Bilge

• "DALGIC" bir erkek

• Özel mesaj gönder

14

Thursday, 1.08.2013, 00:15

.

EL EMEĞİNİZE NURUNUZA SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM hayırlı ramazanlar dilerim

15

Thursday, 1.08.2013, 08:16

ELıNe SaĞLık GüZeL PaYLaşım ıÇIn Tşk :sapka:
YokLuĞuMda RüZGaRıM EseR Oda BuRaLaRa YeTeR..! http://bykralfm.tr.gg/

H@LIL.

Profesyonel

• "H@LIL." bir erkek

• 1268998
  • Özel mesaj gönder

16

Thursday, 1.08.2013, 11:58

emegine saglık paylaşım için tskler
www.deha-fm.blogspot.com
Hiç bir süs EDEP kadar güzel değildir... M. C. RUMİ

cansin159

Moderatör

• "cansin159" bir kadın

• Özel mesaj gönder

17

Friday, 2.08.2013, 06:05

Emeğinize sağlık, Paylaşım için teşekkürler

18

Sunday, 4.08.2013, 12:09

Emeginize saglik paylaşım için tskler..

ADANALI*

Profesyonel

• "ADANALI*" bir erkek

• 1429785
  • Özel mesaj gönder

19

Wednesday, 13.11.2013, 22:10

Ellerinize emeklerinize sağlık PAylaşım için teşekkürler :1alkis: :1alkis: :1alkis:
https://www.flatkolik.net

20

Sunday, 24.11.2013, 22:00

emegine saglık hazarbey,paylasım icin tsk.ederim.
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.