You are not logged in.

HAZARBEY45

Professional

• "HAZARBEY45" is male
  • "HAZARBEY45" started this thread

Date of registration: Jan 9th 2013

• Send private message

1

Wednesday, May 22nd 2013, 6:40pm

hazarbey temaları-(yeni)-DENIZ GÖK VE AŞKIMIZ-1-2

HAZARBEY45 has attached the following files:

2

Wednesday, May 22nd 2013, 6:44pm

İLk Yorum Benden sanırım harikaa oLmuş begenerek izLedim biraz fırtına vaar ama oLsun :)
Emeginize sağLık Tebrik Ediyorum.

3

Wednesday, May 22nd 2013, 6:46pm

Emegine saglık,güzel olmus,paylaşım için tşk.ederim.

• "ZENoBIA" is female

Date of registration: Apr 21st 2011

• Send private message

4

Wednesday, May 22nd 2013, 6:47pm

çerçeveli tema sanki tablo gibi olmuş,hayran oldum renge ve güzel hareketliliğe ,erkek ile kadın intiyar etmiyor demi :D
Ellerinize sağlık Hazarbey her 2 temada çok güzel ama ben ikinciye bayıldım. :thumbup:
Emeğinize çok tşk ler... :1alkis:

HAZARBEY45

Professional

• "HAZARBEY45" is male

• Send private message

5

Wednesday, May 22nd 2013, 6:48pm

EVET ASI MENEKŞE SİFTAH YORUM SENDEN BEREKETİ ALLATURKADAN OLUR INSALLAH :))))) ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ARKADAŞIM YÜREĞİNE SAĞLIK VE AYRICA KERIMCAN SANADA COK TESEKKÜRLER ARKADASIM SAGOLUN VAROLUN

HAZARBEY45

Professional

• "HAZARBEY45" is male

• Send private message

6

Wednesday, May 22nd 2013, 6:53pm

ÇOK TEŞEKKÜRLER ZENOBIA TABIKI ZEVKLER VE RENKLER DIYELIM ÖZELIKLE YAPTIGIM TEMALARDA ÇERÇEVE KONMASINI İSTEYEN ARKADASLARDA VAR BEN 2 TARZIDA UYGULADIM ARTIK BEGENİ VE YORUM SİZLERİNDİR ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM GÜZEL YORUMUN ICIN AYRICA SEVGILILER DÜNYANIN HAREKETLILIGINDEN VE IKIYUZLULUGUNDEN KENDILERINI FIRTINALIDA OLSA UCSUZ BUCAKSIZ DENIZLRDE ÇOKCDAHA RAHAT VE HUZURLU HISSETTIKLERINI SANIYORUMM :))))

7

Wednesday, May 22nd 2013, 10:58pm

güzel bi reng secimi gine hazarbey cerceve teman kenarda süslemeler bana biraz kaba geldi görüsüm tabiki zevk ayri ellerine emege saglik güzel paylasim icin tskler :)

8

Thursday, May 23rd 2013, 12:15am

Emeğinize sağlık...
Paylaşım için teşekkürler...

HAZARBEY45

Professional

• "HAZARBEY45" is male

• Send private message

9

Thursday, May 23rd 2013, 3:16am

ek ilave

muhibb_40

Professional

• "muhibb_40" is male

Date of registration: Apr 5th 2011

• Send private message

10

Thursday, May 23rd 2013, 11:31am

Ellerinize , emeklerinize sağlık .Güzel emek ve güzel paylaşımınız için teşekkürler

• "zeynoo35" is female

Date of registration: Jan 7th 2012

• Send private message

11

Thursday, May 23rd 2013, 11:46am

Emeginize sağlik Hazarbey güsel paylasim için tskkr ederim :thumbup:

HAZARBEY45

Professional

• "HAZARBEY45" is male

• Send private message

12

Thursday, May 23rd 2013, 5:34pm

EVET ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN SONSUZ TEŞŞEKKÜRLER..SAGOLUN VAROLUN .. Reyhan çerçeve konusunda yaptığın yoruma cevap veriyorum tema kenarlığı olarak düşünürsen evet doğru temanın bütünlüğüne göre çerçeve fazla kalın ve süslü ama ben temaya kenarlık olarak düşünmedim benim ressam oldugumu bilirsin ben o temaya biraz tablo havası versin gören bir tabloya bakıyo imajı versin diye o çerçeveyi özellikle koydum aslında bana kalsa ben çerçevesiz tercih ederim indirilme sayısına baktıgımızda benim tez im doğrulanılıyo çerçevesiz tercih 2 ye katlamış çerçeveli tema seçenegini..herkese iyi çalışmalar dilerim iyi paylaşımlar arkadaşlar

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" is female

Date of registration: Sep 16th 2010

• Send private message

13

Friday, May 24th 2013, 7:10am

Ellerinize sağlık Hazar bey, çerçeveli çerçevesiz ikiside grafik çalışmanızla güzel olmuş :)
Mesaj olarak eklediğiniz renklendirme çalışmanızın fcp'sini eklerseniz juri odasında moderatör arkadaşlarımızı bilgilendiririm ve üst bölüme dahil edebiliriz ;) Yok tablo o diyorsanız tercih sizindir,saygı duyarım.Emeğini paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle ^^

HAZARBEY45

Professional

• "HAZARBEY45" is male

• Send private message

14

Friday, May 24th 2013, 7:23pm

yorumlara teşekkür ederim son eklediğim renklendirilmiş temayı aslında üst kısma eklemk istemiştim ama düzenleme yap yetkisi dediğim o olaya hep takılıyorum ve bir anlamda veremiyorum kendimce tabi belki bazı önlemler düşünülerek yapılmış olsa bile ben o ruha sahip olacak bir paylaşımcının eklediğini yoketmek silme gibi yüzde br ihtimal verirmki o da bu sitenin büyüklüğü içinde kaybolur gider temaları ekledikten çok kısa zaman sonra 24 saat bile olmadan bu yeni çalışmamı üst bölüme düzenlemyle yerleştirmek istesemde maalesef o haktan mahrum oldugumu gördüm bende yeni bir mesaj gibi onuda eklemk istedim görsellik açısından sağlık olsun onuda alıp kullanan yapsın fcp sini biraz emeğide kullanan versin.. gerçi hiisettiklerimi yazmaktan hep korktum illaki biri çıkar beni eleştirir önüne ne koyduysak onu ye fazla şeyi karıştırma der gibi ama madem burda bir emek paylaşımı yapiyosak bizmde bazı haklarımızı savunmanın gerekli olduğuna inaıyorum inşallah şimşekleri üstme çaktırmam...

• "06**ECE**" is female

Date of registration: Dec 1st 2012

• Send private message

15

Friday, May 24th 2013, 9:17pm

Emeğinize sağlık HAZARBEY güzel çalışmalar olmuş.
Güzel emek ve güzel paylaşımınız için teşekkürler :thumbup:

• "renksizgazete" is male

Date of registration: May 4th 2012

• Send private message

16

Friday, June 14th 2013, 2:56pm

Hazarbey....Emeginize saglık paylasim icin tsk.ler

17

Sunday, October 20th 2013, 8:56pm

Emeginize saglik paylaşım için tşkler..