Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
seytan diyorki ne olursa olsun bildigini oku
Bas git çokkk uzaklara

Dio o şeytan ..
Yarında cıkma yola diyor
Yaşamak için ;Ankarada dayıya ,İstanbulda servete, anadoluda ise kuvvete ve edebe ihtiyac vardır
Canım çekirdek istiyor çıt çıt çatlacam,çuvalla gelecekti kim görürse şeytan diyorki sen gönder çıçıt çatçat çatlaaaasın
seytan diyorki git yürü durmak yok dagkizi
Boz

Yeniden yap
Şeytan diorki;Hafta sonu bas git ANTALYA ya...

(orada sevdiklerin var)
Şeytan aç ağzını yum gözünü diyorda

Ah merhametli yüreğim ah bırak diyor sabret, günahtır
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Şeytan diorki; yarın bir başka güzel ol,dünya bile güzel görünsün..
şeytan diyoki... : silinebilecek hesaplarini sil.
kapatilabilecekleri kapat.
dondurulacaklari dondur.
ki rahat etsin.
kaybol. yoksa daha cok canini yakacak.
Seytan bana hic bir sey diyemez bu aralar...
Asil ben seytana.... icinde fesatlik olan sinsilik olanlara git onlari daha da bir aptallastir daha cok sacmalasinlar...
bizde izleyip izleyip gülelim sayenizde ....diyorum
seytan diyorki bana ne sana nee......
Git Taksime boş ver yüksek tansiyonu kalbi falan, öleceksen Türk bayrağı elinde öl...
Şeytan diorki;; Rulette dönme dolap gibi olma,kendine güzel bir mekan bul...( olmadı aç bir yer)
dön eski haline sonra ''vallamı ne olduki'' de diyor
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

seytan diyorki sus sen ...
Seytan diyorki canı sıkılanlar melyenin oraya gelsin