Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek
  • Konuyu başlatan "HAZARBEY45"

• Özel mesaj gönder

1

Friday, 24.05.2013, 05:47

Hazarbey Temalari- Safran

HAZARBEY45 belirtilen dosyaları ekledi:

Bu mesaj 4 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "HAZARBEY45" (24.05.2013, 06:41)

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Friday, 24.05.2013, 07:24

Ellerinize sağlık Hazar bey güzel bir tema olmuş,ayrıca hareketli hareketsiz seçeneğiyle tercihede açık olmuş :)
Önerilerime gelince yazı rengi okuna bilirlik adına farklı bir ton tercih edilebilirdi.
Ayrıca buton içlerindede simetride bir özgürlük söz konusu olsada çokta dikkat çekmiyor ;)
Emeğini paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle ^^

• "zeynoo35" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Friday, 24.05.2013, 08:36

Emeginize sağlik Hazarbey güsel paylasim için tskkr ederim :thumbup:
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek

• Özel mesaj gönder

4

Friday, 24.05.2013, 14:14

yorumlara tesekkürler turkece ve zeyno35 .... yazıların okunabilirliği adına farklı bir ton derken font tanmı bahsediyosunuz yoksa renkmi ton dediğinizde renk anlaşılırki bu temanın ana renkleri safran sarısı ve siyah olduğu için fontlarve tonda o rengin uygun olduğunu düşünüyorum ama font derseniz olabilirdi farkli bir font uygulanablir bunu tercih etmişim..

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "HAZARBEY45" (24.05.2013, 14:31)

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Özel mesaj gönder

5

Friday, 24.05.2013, 18:10

Önerilerime gelince yazı rengi okuna bilirlik adına farklı bir ton tercih edilebilirdi.

Cümlem gayet net aslında font değil renkten bahsediyorum.Ama ne renk olabilirdi o evet düşündürücü belki açık gri tonları oda zemine uyarmıydı bilemiyorum denemek lazım tabiki ;)Tercihlerinizde gayet güzel ve saygımızda sonsuz.Neyse tavrınız anlaşıldı Hazarbey.Tekrar ellerinize sağllık,paylaşıma teşekkürler ^^

6

Friday, 24.05.2013, 19:24

Emeğinize sağlık ...
Paylaşım için teşekkürler...

7

Friday, 24.05.2013, 19:47

emegine saglık hazarbey,güzel olmus,paylaşım adına tşk.ederim.
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek

• Özel mesaj gönder

8

Friday, 24.05.2013, 20:30

Alıntı sahibi "TurkEce/GnL" Önerilerime gelince yazı rengi okuna bilirlik adına farklı bir ton tercih edilebilirdi.
Cümlem gayet net aslında font değil renkten bahsediyorum.Ama ne renk olabilirdi o evet düşündürücü belki açık gri tonları oda zemine uyarmıydı bilemiyorum denemek lazım tabiki Tercihlerinizde gayet güzel ve saygımızda sonsuz.Neyse tavrınız anlaşıldı Hazarbey.Tekrar ellerinize sağllık,paylaşıma teşekkürler

ŞİMDİ BAKIN DEĞERLİ ARKADASİM TURK ECE herşey çok güzeldi son cümlenizi yazana kadar tavrınız anlaşıldı dedinizmi o zaman bana kurşunu sıktınız demektir herzaman yorumunu merak ettiğim arkadşlardan birisiniz yorumunuza ilgisiz kalmadım cevap verdim ve sizde tonun renk olduğunu vurgulayarak başka ne renk olabilirdi kendi kendinize sormuşsunuz ve sizde bi karar verememişsiniz şu renk olsun diyememişsiniz denemmek lazım demişsiniz ne kadar güzel bi düşünce herşey güzelde neyse tavrınız anlaşıldı hazarbey dedinizmi inanın beni çok üzersiniz çünkü tüm samimiyetimle söylüyorum ne size ne başka bir arkadaşa tavrım olamaz ve bilakis yorumlar ve eleştrilerinizden çok menun kaldığımı defalarca tekrarladım dönüm paylaşımlarımdaki mesajlarıma bakabilirsiniz lütfen rica ediyorum düşüncelerimi yanlış anlamayın herssey için tekrar tesekkür ediyorum

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın

• Özel mesaj gönder

9

Friday, 24.05.2013, 20:40

Ellerinize emeğinize sağlık Hazarbey..
Fontlarda 2 adet layer açılmış gibi biri geniş kenarlı style diğeri,yazı font rengi ,bence keşke geniş kenarlı bir style değilde derinlik veren veya derin gölge sağlayan bir style ve font yazı belirlemek içinde safran rengi deneseydiniz belki daha hoş olabilirdi,neden derseniz butonlar siyah ,safran sarısı font ile daha bir net gibi görünebilirdi fontlar.Tabikii bu benim görüşüm,gözümde canlandırdığım bir resim diyelim.(hata değil sadece öneri)
Renk ve dizayn yine çok güzel,resim çok güzel kaynaştırılmış çok beğendim :thumbup: güzel emeğiniz için çok tşk ederim.. :1alkis:

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• Özel mesaj gönder

10

Friday, 24.05.2013, 20:45

Hazarbey özür dilerim demek ki ben yanlış anlamışım.Çünkü yorumumdan rahatsız olmuşsunuz gibi hissetim.Demekki bende bu son günlerdeki olumsuz tepkilerden etkilenmişim.Ben yıllardır temaya bakar kimseden etkilenmeden,o tema benimmiş gibi,konuşma doğallığında, o anki düşüncemi önerilerimi yazarım.Bir kaç yıl önceki temalarada baksanız bu böyledir.Bazen yanlış anlaşılırım o zamanda hemen çekilirim.Amacım krımak,eleştirmek asla değildir.Kıracağımı düşündüğümde, yanlış anlaşıldığımı hissetiğimde yada o gün kendimi iyi hissetmiyorsam, zamanım yoksa yorum yazmam.Teşekkür mesajı yazarım.Emeğe saygılı, objektif ve kul hakkından korkan biriyim.O yüzdende hassasım.Anlayışınıza teşekkürler, güzel paylaşımlarınızın devamını bekliyorum ^^

• "06**ECE**" bir kadın

• Özel mesaj gönder

11

Friday, 24.05.2013, 22:24

Çok güzel çalışmalar olmuş HAZARBEY .
Güzel emek ve güzel paylaşımınız için teşekkürler. :thumbup:
Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...

12

Friday, 24.05.2013, 22:51

valla hazarbey bakiyorum bakiyorum bence safran rengi siyaha cok yakismis fontara ben aynen düsünmüyorum süsmeler desem tablo mu gibi bilemem ya style secimi az zarifi olsa diyorum resim gine harika ellerine emegine saglik güzel paylasim icin tskler

• "renksizgazete" bir erkek

• 1464528
  • Özel mesaj gönder

13

Friday, 14.06.2013, 15:48

Hazarbey....Emeginize saglık paylasim icin tsk.ler