Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek
  • Konuyu başlatan "HAZARBEY45"

• Özel mesaj gönder

1

Friday, 17.05.2013, 06:21

Hazarbey Temalari-Davetsiz Misafir

BENIM AVATAR RESMİM HAREKETLİ AMA SAYFADA HAREKETSİZ BEN EKLEDİM KABUL ETMEDİ ACABA YETKİLİ BİR ARKADAŞTAN RİCA ETSEM BU AVATARIMI EKLERMİ PROFİLİME ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
HAZARBEY45 belirtilen dosyaları ekledi:

Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "HAZARBEY45" (17.05.2013, 07:17)

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Friday, 17.05.2013, 07:24

Çok güzelll ellerinize sağlık,işte dediğim buydu :ktamam:
Hareketli bir çerçeve çok şeyi değiştirmiş.Erkek resminin etrafı beyaz kalmış ama oda sanırım hayal oluşundan :kgöz:
İnşallah bu tema indirlme sayısı 100'leri bulsun.Malum hareketli temalarınızın maşallah indirlme sayıları 50'lerde seyrediyor :kbravo:
Emeğini paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle,devamını bekliyoruz. :kgöz:

Not:Hazar bey avatar konusunda siz ekleyemiyorsanız hiç kimse ekleyemez öncelikle bunu belirteyim ;)
Avatar ekleme koşulları var sitemizin işte boyutları 150/150 olacak kb'de 40 gibi ( Yanlış hatırlamıyorsam)
Sizin yapacağınız (Eklediğinizde zaten bir uyarı yazısı çıkar istenilen şudur diye) avatarınızı ona göre ayarlarsanız,eklersiniz ^^

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Friday, 17.05.2013, 08:31

Yine yeniden çok ama çok güzel,hareketli temalarda verdiğiniz gerçekçi hareket süperrrrrrrrrrrrrrr.Işıltılar muhteşemmmmmmm
Beğenisi her zamanki gibi çok ama çok olsun. :1alkis:
hareketli hareketsiz her temanız bence KLAS oluyor. :thumbup:
Güzel emeklerinize çok tşk ler Hazarbey..

Avatar resminizin Boyutları 176x179
105 kb

Forum avatar yükleme 150x150 ve 40 kb olmalı.
Avatar resminizin boyutlarını buna göre değişerek Aldığınız url ile avatarınızı hareketli olarak ekleyebilirsiniz.

• "zeynoo35" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Friday, 17.05.2013, 11:50

Hazarbey çok güsel çalisma olmus paylasim için tskkr ederim çok beyendim :thumbup: :1alkis:
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek

• Özel mesaj gönder

5

Friday, 17.05.2013, 14:34

ya ben bu sitede şunu gördüm yapılan her çalışma o kadar ince ve detaylı inceleniyorki bazen diyorum evet var azcık bir kusur hatta düzeltebilirim ama bazen yorgunluk bazen yoğunluk bu kadarıda görülmez ya desem bile maalesef yakalanıyorum::)) aslında ben bazıları gibi kızmıyorum bilakis seviniyorum ve gösterilen bu ince detay içinde bunu gören ve uyarı olarak yorumlarında bildiren arkadaşları gerçekten tebrik ediyorum işte böyle olmalı paylaşım budur ben herzaman alışılagelmiş otomotik atılan (teşekkürler emeğine sağlık) mesajları beni kesmiyor olan neyse görülsün ve söylensin ancak o zaman mükemmeli yakalarız özelliklede bu konuda turkece/GNL ve ZENOBİA arkadaşıma çok teşekkür ediyorum ve ayrıca temalarımı takip eden izleyen beğenen eleştiren yorum bırakan çok değerli arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum hiçbir sitede ben bu kadar detaylı konu inceleyen yetkili arkadaşa rastalayacağımı sanmıyorum iyiki varsınız dostlar benim için en önemli unsur şudur arkadaşlar DOĞRU OLSUN DÜRÜST OLSUN HARBİ OLSUN ONA CANIM FEDA.. Sağolun iyi paylaşımlar herkese..

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

6

Friday, 17.05.2013, 14:49

Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim HAZAR BEY. kullanışlı hos calışmalar arkadasların yorumlarına katılıyorum :1alkis:
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek

• Özel mesaj gönder

7

Friday, 17.05.2013, 14:56

çok teşşekür ediyorum attilla bey güzel yorumlarınız için

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "HAZARBEY45" (17.05.2013, 15:02)

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek

• Özel mesaj gönder

8

Friday, 17.05.2013, 15:16

evettttt... avatarım hoş oldu dilimden ateş saçıyor gibiyim ama korkmayın aslında iyi yürekliyimdir...))yaptım demekki ebadtları ve ölçüsü fazlaymışş ona dikkat etmemiştim teşekkürler arkadaşlar uyarınız için...

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

9

Friday, 17.05.2013, 15:24

Hayırlı olsun Hazar bey ve gayet hoşta olmus :thumbup: Bana kalırsa sadece tema çalışması yapmayın karışık bölümüburada isteyen üye arkadaslarımıza benzer avartar isteklerini yerine getirmek için konuda acın ve bu ustalıgınızı oradada paylaşın :thumbup:

İnsanları karşılıksız mutlu etmekte ibadet gibidir :thumbup:
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek

• Özel mesaj gönder

10

Friday, 17.05.2013, 17:29

değerli atilla bey benim çok geniş alnlarda paylaşımlarım var bunlar tema. index gif resim tasarımları e- kartlar flash çalışmaları flood tasarımları. logo tasarımları dj isim tasarımları şiir seslendirmeleri vs. vs. ama ben ilk gelsiğim günlerde bana bir stand açılmasını istemiştim indexlerim icin ve diğer çalışmalarımı sergileyecektim ama sanırım belirli bir sayıda index eklenmeden adıma bölüm açılmadı ve öylece kaldı konunun üzerinede gidilmedi bende 3 index eklemiştim ve sonrasındada ekleme yapmadım ve sadece temayla yetindim teşekkür ederim ilgi ve alakanıza..

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

11

Friday, 17.05.2013, 18:18

Hazar bey öncelikle avatarınızı iyi günlerde kullanın ;) Bir parçada olsa desteğim olabiliyorsa ne mutlu bana malum burası paylaşım sitesi ^^
Üstteki konuya gelince Atilla bey güzel öneride bulunmuş evet elinizde e-kart,avatar,indeks gibi grafik çalışmalarınız ne varsa görmek isteriz.
Ancak sitemizde isme yada kişiye özel stand açılmıyor.Bu yasak, haklılarda çünkü iki şey eklenip bırakılıyor boşuna bölüm kalabalıklığı oluyor.
Mesela indekslere bakın.Adminimiz iyi niyetle teşvik amaçlı yeni bir kural koydu 25 üstü isim açılacak dedi.Noldu?
Çoğu arkadaş 25 tane ekledi ismini açtırdı bıraktı :huh:
Dj isimleri bölümüne bakın arkadaşlar başlıyor sonra bırakıyor.Çünkü beğendirmek zor herkesin zevkine yanıt vermek zor.
Bu yüzdende genel bölümlerde,genele uygun paylaşımlar en güzeli ;)
Size şunu önerebilirim.Uygun bölümde kendi adınıza başlık açabilirsiniz ve kendi emeklerinizi adınızla paylaşa bilirsiniz.İşte size bir iki örnek;
Imza Grafik Çalışmaları (Halil_66)
Kendi Yaptigim Grafik Calismalarim
İnşallah eklersinizde sizin olur evet sizin olması için emeğinizi bizimle paylaşmanız gerekiyorki kullanırken Hazar beyin diyelim ^^

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "TurkEce/GnL" (17.05.2013, 18:24)

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek

• Özel mesaj gönder

12

Friday, 17.05.2013, 19:10

konu anlaşılmıştır türkece/GnL ARKADAŞIM ÇOK TEŞŞEKKÜR EDERİM DEĞERLİ AÇIKLAMANIZ İÇİN

13

Friday, 17.05.2013, 21:23

Emeginize saglik paylaşım için tşkler..

• "06**ECE**" bir kadın

• Özel mesaj gönder

14

Friday, 17.05.2013, 21:31

Emeğinize sağlık HAZARBEY.
Güzel paylaşımınız için teşekkürler.
Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...

• "by okannn" bir erkek

• Özel mesaj gönder

15

Friday, 17.05.2013, 22:53

Gifli tema cok guzel olmus tsklr hazarbey

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek

• Özel mesaj gönder

16

Saturday, 18.05.2013, 03:59

ECE HANIM ve OKAN BEY... çok teşşekkürler dostlar güzel temennileriniz için sağolun varolun efem..

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek

• Özel mesaj gönder

17

Saturday, 18.05.2013, 18:38

tskler

• "renksizgazete" bir erkek

• 1464528
  • Özel mesaj gönder

18

Friday, 14.06.2013, 16:46

Emeginize saglık paylasim icin tsk.ler

19

Saturday, 12.10.2013, 15:58

Emeginize saglik paylaşım için tşkler..

20

Sunday, 15.12.2013, 15:18

emegine saglık hazarbey,paylasım adına tsk.ederim.
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.