♥ Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. kandiliniz mübarek olsun
Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olmasi temennisiyle. Regaip Kandiliniz Mubarek Olsun
dua ile çaldım bugün kapını:belki darda belki zorda belki'de çok mutlusun..Yüreğimden RABBİM'e dua gönderdim senin için !! RABBİM sıkıntılarını hayır,mutluluklarınızı daim etsin..HERKESE HAYIRLI KANDİLLER dilerim
sitemizin kurucusundan tüm emek verenlerine üyesinden tüm paylaşım yapan dostlarımıza kadar herkesin mübarek 3 ayların başlangıcı olan REGAİP KANDİLİNİ Canı gönülden kutluyorum herkese sağlık mutluluk ve bol kazançlı günler diliyorum herşey gönlünüzce olsun dostlar....H azarbey...
Şu mubarek 3 aylar hürmetine duamız HZ. MUHAMMED (S.A.V) ümmetine..Öyle birgün hayal ediniz ki Efendimiz önde bizler arka safda durup Rabbimizin nur cemalini seyrediyoruz.Tam gözlerimiz dolmus aglayacakken...
''Artık sizin icin gözyaşi yoktur.Bugun mutlu olma günüdür''denilir.
RABBİM CÜMLEMİZİ O MUTLU İNSANLARDAN EYLESİN İNŞALLAH.. (AMİN)
Hayir ve Huzur dolu bir kandil dilegiyle