Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek
  • Konuyu başlatan "HAZARBEY45"

• Özel mesaj gönder

1

Saturday, 11.05.2013, 12:27

hazarbey temaları-romantık buluşma

HAZARBEY45 belirtilen dosyaları ekledi:

• "06**ECE**" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Saturday, 11.05.2013, 12:32

Emeğinize sağlık HAZARBEY.
Hoş bir paylaşım olmuş.Güzel emek ve paylaşım için teşekkürler.

qupido

Jüri

• "qupido" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Saturday, 11.05.2013, 15:25

paylaşım için teşekkürler.

4

Saturday, 11.05.2013, 15:49

emeginize sagLık payLaşım adına tşkLer

5

Saturday, 11.05.2013, 21:06

Emeğinize sağLık payLaşım adına tşkLer..

• "zeynoo35" bir kadın

• Özel mesaj gönder

6

Saturday, 11.05.2013, 22:31

Emeginize sağlik Hazar Bey güsel paylasim için tskkr ederim

7

Saturday, 11.05.2013, 22:57

Emeginize saglik güzel bir çalışma olmuş tşkler.

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek

• Özel mesaj gönder

8

Sunday, 12.05.2013, 11:57

çok değerli arkadaşlar güzel yorum ve temennileriniz için sonsuz teşekkürler herkese çalışmalrında kolaylıklar iyi paylaşımlardiliyorum

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın

• Özel mesaj gönder

9

Sunday, 12.05.2013, 12:15

çok özür dileyerek sorucam,ben bu temayı gördüm Hazarbey,daha önce eklemiştiniz sanırım????
Gördüğüm temaları pek unutmam ,umarım yanlışım vardır.
Gerçi bunadım yaşlandım ama hafızam belki yanıltıyordur. :rolleyes:

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın

• Özel mesaj gönder

10

Sunday, 12.05.2013, 12:21

Romantik Buluşma Unutulmaz O Gece-Hazarbey Temalri

Yanılmıyormuşum Linki yukarıda :rolleyes:
daha önce eklediklerinizse bir göz attım. :thumbup:

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek

• Özel mesaj gönder

11

Sunday, 12.05.2013, 12:42

ya ZENOBIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.:))))) O KADARINIDA GÖREME yaa benim yaşlılığımı ortaya çıkarıyosunuz ama evet haklısınız eklemişim ama artık ekledim bi kere iş işten geçti dikkat ediyoeum gercekten burdaki degerli tema sever dostlarımız işlerini o kadar titiz ve dikkatli bir şekilde yapiyolarki bir temada butonların büyüklüklerinin farklılığını yada simetride ki küçük ayrıntıları hiçbiri gözünüzde kaçmıyo farkındayım aslında bu uyraılarınızı görüyorum ama yine yapiyorum neden biliyomusunuz ben kendimi resmin konusuna ve resmi daha canlı nasıl yansıtabilirim bütün konsantrasyonum o yönde yani buton büyük olmuş küçük olmuş çerceveler aynı hizadamı ben onlara fazla dikkat etmem aslında etsem daha süper olcak belki herşey ama zaten o kadar çok vaktimi alıyoki bu temalar sırayala hizayla uğraşmak bana külfet geliyo aslında ölüçülendirmeleri önem versem herşey yolunda olur anlıyorum sizleri inşallah onlaıda zamanla yaprım ben henüz orta düzeydeyim bağışlayın inşallah ilerde sizler gibi olurum bendee..teşekkürler güzel yorumlara arkadaslar...

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın

• Özel mesaj gönder

12

Sunday, 12.05.2013, 12:53

:kahkaha: :kahkaha: :kahkaha: :ep: :ep: :ep:
Gördümmmmmmmm vallaaaaaaa gördümmmmm :haha:
Modlarımız bu konuda gerekeni yapar eminim.Çünki daha önc eklenen bir tema daha sonra yine değerlendirme altına alınmaz,(ben öyle biliyorum ama?))
Hazarbey ben yorumlarımı yaparım çünki buradaki her emek veren arkadaşımın teması değerlidir benim için,sonuçta oturmuş zaman ayırmış yapmış ve paylaşmış buda gönül güzelliğindendir.
Ben yorumlarım çünki gördüğümü yazmazsam,inanın bende kendime karşı gelmiş gibi olurum.buda demek değildirki yorumlarım kuraldır illaki öyle olmalı,hayır aslaaaa herkes kendi tarzında ve gönlünce yapar temasını.
Belki gerçekten bir faydam olur yorumlarımla bir değişim yaratılırsa oda benim sevincim olur.Kazanacağım bir şey yok sadece bir ışık anlamındadır yorumlarım.Bende bu konuda usta asla değilim,sadece aşamaları sizler gibi geçtim.
He dikkat etseniz bence harikaaaaaaa olur inanın.
Şunuda ekliyim hemen kendimden örnek vericem,çok harika temalar yapamıyorum bilirim,ama her detayı herşeyi tek tek minik minik ekleyerek yapıyorum,simetrisine o minick şeylerin dikkat ediyorum.Tahminen 4 günde bitiyor bir tema,hoş işten fırsatım olmuyor ama..Külfet değil ,puzzle gibi birleştirmek bana göre muhteşem oluyor. :thumbup:
Ayyyyyyy yazdıkça yazmışım alın elimden şu klavyeyi yiterrrrr :D

H&M

Profesyonel

• "H&M" bir kadın

• Özel mesaj gönder

13

Sunday, 12.05.2013, 13:12

evet bu temayı bende görmüştümm... ikinci defa emegine saglık diycem...

imageman

Profesyonel

• "imageman" bir erkek
  • "imageman" adlı kullanıcı yasaklandı

• Özel mesaj gönder

14

Sunday, 12.05.2013, 15:19

Tesekkürler hazarbey

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek

• Özel mesaj gönder

15

Sunday, 12.05.2013, 20:30

ya arkadaslar inanin bana ben bu temayı eklerken bende tereddütteydim acaba ekledimmi diye hatta temalrımı baştan sona şöyle bir göz geçirdim burdan ekledimmi diye demek gözümden kaçmış yok diye ekledim yoksa 2 kz bi temayı eklemek banada pek heyecan vermez çünkü yorumları merak ederim hep ilgilenen arkadaşlar kaldırabilir temayı 2 inci kez olmasın tabiki kurallara aykırı davranış içinde olmamamız lazım teşekkür ederim uyarılarınız için iyi çalışmalar sizlere

16

Saturday, 1.06.2013, 00:26

romantik pur ^^ ellerine saglik hazarbey cok tskler

17

Saturday, 21.12.2013, 10:32

emegine saglık hazarbey,paylasım icin tsk.ederim.