Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
1358740 NumaraLi CikSFm Radyomun IsMinin YaziLmasiniIstiyorum Simdiden TskLer :-)
Alıntı sahibi "Enestufan"
1358740 NumaraLi CikSFm Radyomun IsMinin YaziLmasiniIstiyorum Simdiden TskLer :-)
Sizde takibe alindiniz...
Sonuc burdan bildirilicektir...
Güzel Forumlar/ Yayinlar dileriz
Istatistiginiz: http://www.flatcast.de/PrgStatistic.aspx?sid=1358740
rulette radyo ismim görünsün istiyorum ama sadece sid numarası görünüyo radyo ismimi nasıl gösterebilirim tşkler
SID belirtmeniz yeterli olacaktır.
Radyonuzun SID ini verseydiniz uygun olup olmadığınız konusunda yardımcı olurduk..
slam iyi geceler 7 24 benim radyom acik sid yerine neden ismim yazamiyom ????
Allaturkaa da Sid Atma Yerinde Radyomun Sıd Nosu Görünüyor Diyer Radyolarda Aynı Ama Farklı Radyolar Var Onlarında Radyo İsimleri Görünüyor Sıd Nosu Görünmüyor Radyo İsmi Var Bende Radyo İsmini Yazmak İstiyordum Ama Nasıl Yapılıyor Yardımcı Olurmusunuz...
GeZeGeN Fm 1048485