İbrahim ellerine sağlık ,temanın üst kısmını çok ama çok beğendim,ince ince işlenmiş her detay,bu güzel emeğine çok tşk ediyorum..
(unuttum Flash şarkısını aradım ama bulamadım rica etsem benim için yazarmısın İbrahim))
This post has been edited 1 times, last edit by "ZENoBIA" (Apr 30th 2013, 7:09pm)
Ellerine sağlık İbrahim,renk renk tercihe açık güzel temalar olmuş
Bir önerim olacak, zemini renklendirdiğin yerlerdeki insan resimlerini renklendirme.Psd'ler elindedir bir tanesini öyle dene bir bak istersen
Emeğini paylaşan yüreğine teşekkürlerimle
Çok teşekkür ederim Atilla abim güzel candan yorumun için...Abicim zaten temalara dikkat edersen gri ve diğer renklerden oluşuyor belki dedğin şekilde olsa daha farklı birşeyler çıkabilirdi...Yinede senin fikir ve düşüncelerine herzaman ihtiyacımız olacağımdan emin olabilirsin abicim...
ZENOBİA ablam beğenmene çok sevindim teşekkür ederim saolsın...Şarkıyı söyleyen Seyfi Yerlikaya ablacım (Vuslat)...iyi dinlemeler olsun En iyisi ben sana komple benim mixeri göndereyim tam senlik şarkılar...
Öncelikle teşekkür ederim Gönül ablam güzel yorumun için...İnan bu tema bittikten sonra benimde resimdeki renkler dikkatimi çekti uğraştım fakat resimdeki bayanın ayakkabı rengi mavi olduğu için tema renklerine uyum sağlamadı o yüzden bu şekilde yapmayı uygun gördüm...Saygılarımla...