Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Rüyanda kimi >>neyi>>> nasil >>>gördün ??
ben dün rüyamda tabisi Ibrahim T. gördüm
rüyami anlatayim az
Ibram dediki >>>>>>>>>>>>Tabisi sen beni cok sefiyon seni veliahtim sectim dedi>>>>>>>>>dugulandim ne agladim be ne agladim
ayy sabah sabah bu gerginliğin üstüne ne güldürdün beni tabisi ya...çok yaşa sen emi...ibrahiminle yaşa
ben rüyamı anlatırımda bi rüya tabiri varmı elinde...yada madem bu konuyu açtın rüyalarımızında açıklamasını etcen dimi vermişken tam hizmet isterim
Tabisi bende erkenden uyumuşum rüyamda Asenayı gördüm bir kıvırıyordu bir kıvırıyordu ya asena napıyosun sen güzel dans ederdin ne bu halin diyorum ibo beni terketti ondan böyle oldu napayım yeni bir paralı bulmam lazım içkimide alamadım böyle kafa buluyorum diyordu
Bak bende çok duygulandım yazık kıza yaaaa arayışta ayıp ediyo ibo valla ilgilensin şu kızla
ben rüyamı anlatırımda bi rüya tabiri varmı elinde...yada madem bu konuyu açtın rüyalarımızında açıklamasını etcen dimi
vermişken tam hizmet isterim
Tabisi Olarr
anlatin hele ben rüyanizi evirir cevirir dörtdörtlük aciklamasini yaparimm