Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Şimdi bırak foruma göz atmayı,Bugün halen Cumartesi işe gitceksin sallanmaaaa dioo <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<EXİTTTTTTTTTT
"Off yine hava kapalı,sıkıcı.

Bare hafta sonları açsa. Ne zaman geleceksin ilkbahar ?"

diyor...
böööööööööööö
Mağazalarda çok güzel indirimler var, yoruldum ama değdi güzelde şeyler aldım

diyor...
Hergün işyerimin karşısındaki çöp koyteynerine gelip elindeki çubuk ile çöpleri karıştıran kadını gördükçe ona gipta ettim.Evine çocuklarına bir dilim ekmek parası için çöpten bulduklarını toplayıp satacak.İşte türk kadını namusu ile çalışır gerekirse çöp toplar ama aciz olmaz.Halimize bin şükür etmek için sadece dünyanın diğer tarafınada bakmak yeter.
Hahahahaha yerim ben o fırat ı ya...
Fırat Vasfiye teyzeye karşı diye karikatürlermi başlayacak...öyle birşey olursa bu sitedede Pohus Gönül ablaya karşı olur ...yandık demekkü
Bak bu gün yoğunum ama Allam yareppim çocummm yakında çok "Sübhaneke dinimiz amin" diycen be çocummmm napcan mecbur diyorum bak ne çekicen be evladım ne çekicen benden iyi niyetimden yaniii... 
komsularımla oturmayı özlemişim deo

)
Sil baştan diyo
Mustafa Kemal ATATÜRK ün çocuklarımıza armağanı olan 23 Nisan Ulasal ve Egemenlik Çocuk Bayramını kutlamalar dışına alan zihniyeti kınıyorummmmm.
(bu giidişle dini bayramlar dışında kutlanacak Bir bayramamız kalmayacak)
İnadına inadına
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE dioooooooorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
"İsabetli karar, bazı rüzgarlar insanları fena çarpar"

diyor
Yasasin 23 Nisan..
PESSS dedi bir daha demez diooo........
Vakiti öldürdüm;Teslim oluyorum yatağa (iyi geceler Türkiye) ...
Terapi başladı uçurcak bizi urmancu
dio...
ben her zaman pc olmayabilirim diyo.. karnım acıkabilir diyo.. makinalara inebilirim diyo.. cevap vermeme sebebip bu olabilir diyo..
lafını takıp gitmeden önce düşünsen diyom.. azcık düşünsen.. diyo o ses