Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
iyiki bi yannışlıkla basmışız ses butonuna

düştük diline abi

kendimi alkışlayam bende...bide sabahlara kadar oturup gündüz yatanları alkışlamak istiom...ah ah bende öyle bir hayat istiyorum
Birgün bir insan tanırsın.
Doğru bildiğin herşeyi silbaştan yazarsın !.
"Yusuf Tandoğan"
Beni yoranları
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Kendini akıllı sanıp karşısındakini aptal yerine koymaya kalkan sonrada mors olanları
Tüm hastahane ve doktorlarımızı sağlık personellerimizi canı gönülden alkışlıyorum
Her insan kendine yakışanı yapar, çünkü kalite asla tesadüf değildir..

Coktandir Ibomu alkislamadim >>>>>>>>sahnelere dön artikin tabisi seni bekliyo bea
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

Nisabook'u Kurstaki üstün başarılarından dolayı
Size layık değil ama bu da hediyeniz

ben söylemedim
Birgün bir insan tanırsın.
Doğru bildiğin herşeyi silbaştan yazarsın !.
"Yusuf Tandoğan"
ben söylemedim
Benden gizlenmez
Ben de demedimm
Oğuzu
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Ailemi
Bu vatana katkısı olan herkesi

bende yazdım cizdimi alkislamak istiyorum icimden geldi

bak bu sana merakli
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Bonbonumu
Haketti benim güzel kızım
Bazi insanlarn azmini alkislamak istiyorum
ARAMİZA YENİ KATİLAN FLOODCU ARKADASLARI
YORULMUYORSUNUZDA ALKISI HAKKETİNİZ
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Tv izlerken sızıp kalanları