Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
SEytan diyorki:
Git €fsunun yanina bi güzel öp onu

)))))))
ÖPÜCÜKLERİNE ÖLÜRÜMMM SENİN

))))))))))))))))))))
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
vallahi billahi bende senin
DU BİDAHA ÖPEMMM ÖYLE CİKAYİMM
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
yarın işe gitme bir güzel uyu diyor ama olmaz..

((
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.
Şeytan çok şey diyor daaa

Ben hadi ordan diyorum eskidendi o işler inanmam, aklım başımda uymam artık sana
Şeytan diyorki oyuna otur şu hasan abinin kafasına at okeyi sesi kesilsin
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Seytan cok konuşuo bu aralar ..Ama uymamak lazim demii
Suratiininn ortasinaa iki dene cakk diyoo
ay asabim bozulduu
Nazar bile olsam, Artık sana değmem ..!
Seytancik sen bi dur cünkü, benim isime sen dahi karisamazsin ...kendi isini Melis herdaim kendi halleder
Şeytan diyor ki aç ağzını, yum gözünü giriş Allah ne verdiyse bak nasıl oluyor terbiyesizlik diyedeeee
Hadi yine seviyemizi düşürmeyelim sabırla sözümüzde durup susalım hanfendice
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Yarın sabah kalk, git
Son olsun

Her insan kendine yakışanı yapar, çünkü kalite asla tesadüf değildir..

Git fişini çek diyor

"Sen adamı öldürürsün"
''Git bir kurabiye kır''