Giriş yapmadınız.

PortMan

Stajyer

• Konuyu başlatan "PortMan"

• Özel mesaj gönder

1

Thursday, 21.08.2008, 11:08

modeme ek para

slm arkadsalar size modemle ilgili bisi sorcam ben modemi aldim 4 gb kota wardı ilk ay baktım 3.196 gb olmus ikinci ay baktım 4.601 olmus daha sonra odemeyee baktım normalde 30 ytl olmasi gerekirken ilk ay icin 81.153 ytl ikinci ay ise 35.12 yet para almislar neden bole acaba ilk defa modemim oldugu icin ek ucretmi aldilar ltfn yardim edin

2

Thursday, 21.08.2008, 11:13

PortMan, anlaşma şartlarına bağlı. Hangi paketi seçtin. Ayrıca bunu herhangi bir Türk Telekom yetkilisinden daha net bir şekilde öğrenebilirsin.

PortMan

Stajyer

• Özel mesaj gönder

3

Thursday, 21.08.2008, 11:18

abi ben 1024 k adsl ve 4gb lık paketi sectim bide ulasabilecegim biri warmı

PortMan

Stajyer

• Özel mesaj gönder

4

Thursday, 21.08.2008, 11:19

hayır abi bide 2. ay daha fazla irdim ama daha az para gelmis ilk ay oldugu icin ek bi ucret olailirmi

5

Thursday, 21.08.2008, 11:25

PortMan, Burası Flatcast yardım sitesi. Sence wanted yeterince açıklama yapmamış mı :blink:

• "Masum Masum" bir kadın

• Özel mesaj gönder

6

Thursday, 21.08.2008, 11:27

PortMan, neden bunu anlasma yaptigin sirket ile konusmuyorsun, sana en saglikli bilgiyi onlar verebilir, ayrica bazen firmalar, pesinat olarak 2 aylik birden alabiliyor, yani o baslamis oldugun ay ve onundeki ay ucretini beraber alirlar, boylelikle daima 1 aylik ucretin icerde onceden odenmis olarak bulunur..

SheKerLee

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

7

Thursday, 21.08.2008, 12:18

aaa pardon, burdadami SormuS :D diger meSajimi SilebilirSiniz öyleySe, cok pardon :masum:

Alıntı sahibi ""SheKerLee""

PortMan, telecom'a SorSan bilirler yani hangi Sirketin internet agini kullaniyoSan ona Sor, biz ne bilelim hangi tarife yaptirdin, niye kotaSiz yaptirmadin hem? böyle kaygilar yaSamazdin en azindan ;)

• Özel mesaj gönder

8

Friday, 5.12.2008, 20:43

Merhaba arkadaşlar ttnt abonesi olduğunuzda sizden balantı ücreti taleb eder bu bağlantı ücreti şimdilik 50 ytl civarındadır.
Bu ücreti ister 12 aya bölebilir yada hepsini siz birşey demekdikten sonra ilk faturanızda temin eder.

9

Friday, 5.12.2008, 21:09

kotayı kullanan birçok uygulama vardır
örneğin webcam, internet radyoları. telefon programları ve sesli görüşmeler,internetten televizyon izleme,program, antivirüs, windows update işlemleri, dosya, müzik indirme,pc ye virüs bulaşması sürekli download yapması,

diger bi kota yükselme sebebi ise önceden bütün siteler normal görünürde idiler yeni sitele çoğunlukla java ve flash görsel yazılım programlarla dolu olduğundan dolayı her sayfa gezintisinde ister istemez sizin kotanıza yansıyo buda kotanızın aşmasına ve aylık fatura miktarınızın artmasına sebep oluyor

bi öneri kendimden örnek veriyim önceden sınırlı kullanmdı hiç birşey indirmediğim halde ayın yarısı olmadan kota doluyordu baktım olmuyak sınırsıza geçtim şimdi rahatım önceleri 70-80 den aşşağı gelmeyen fatura şimdi 49 ytl sabit istediğin kadar progam indir müzik dinle vs. vs