Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• Özel mesaj gönder

21

Monday, 16.07.2007, 20:37

düz standart okutamazsın ama net ayarlarını ve o modem üzerinde bi tane ip adresi kullanacağınıda bilmelisiniz ama bunu bilmek matematiksel olarak hesaplamak gerekir... Benim e-postaya gelirseniz düzenli ve yüksek kalitade bir internet ayarları yapmış olursunuz...Sayğılar...

ceyom77

Acemi

• Özel mesaj gönder

22

Sunday, 13.04.2008, 13:27

inf adsl 4 port modemimin yükleme cdsini kaybettim drivers bulamadım ltfen bana yardımcı olan olursa sevinirim.şimdiden tşkr ederim

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" doğum gününü kutluyor
  • "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

23

Sunday, 13.04.2008, 17:43

Alıntı sahibi ""ceyom77""

inf adsl 4 port modemimin yükleme cdsini kaybettim drivers bulamadım ltfen bana yardımcı olan olursa sevinirim.şimdiden tşkr ederim

ceyom77, markasi ne modeminin ? Plug-In aleti degilmi ? Modemimim diyosun, demekki daha önce yüklemissin, tekrar modeme bagladiginda otomatik olarak arattiginda bulmuyomu ?

modem+router'mi ? markasini bilsek google amca bize drivers bulurdu ;)

ceyom77

Acemi

• Özel mesaj gönder

24

Sunday, 13.04.2008, 19:28

evet inf adsl 2+router daha önce kullandım ama sonradan kablo net kullandığım için bunu kullanmadım tekrar adsle dönmek istiyorum ama modemin yükleme cdsini kaybetmişim googldan aradım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.tşkr ederim.

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" doğum gününü kutluyor
  • "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

25

Sunday, 13.04.2008, 22:38

ceyom77, sen simdi kablosuz olarakmi baglanmak istiyorsun ?

modem kutusunun üstünde hangi marka yaziyor ? senin verdigin bilgiler yardim etmemiz icin maalesef yetersiz..

FIRAT_97

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

26

Wednesday, 20.08.2008, 14:58

gulcan-, PAYLASIM ICIN TSKLERRRRRRRRRRRRRR

ZenNube

Orta Düzey

• "ZenNube" bir kadın

• Özel mesaj gönder

27

Wednesday, 20.08.2008, 15:17