Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Her kahkahanda Allah'a teşekkür etmiyorsan, neden her ağladığında o'na kızıyorsun? (Necip Fazıl Kısakürek)
"Asla pişman olmayın! Eğer sonucu iyiyse mükemmel, eğer sonucu kötüyse bu bir tecrübedir." (Victoria Holt)
"Öfke rüzgar gibidir.. Bir süre sonra diner; ama birçok dal kırılmıştır bile." (Hz. Mevlana)
"Şu içinde bulunduğun andaki ömrü bir fırsat bil ve onunla meşgul ol; Ne geçmişe üzül, ne gelecekten kork." (Hz. Mevlana)
"Hayat bu, bir bakarsın her şey bir anda son bulur. Hayat bu, son dediğin an her şey yeniden can bulur." (Hz. Şems)
Herşey üstüne gelip seni dayanamayacağın bi noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme; Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir. (Mevlana)
Allah sabredenle beraberdir.. (Hz. Muhammed s.a.v)
Hani ne yaparlarsa yapsınlar hep çok sevdiğin insanlar var ya, onların seni en çok üzenler olması, ne garip. (İlhan Berk)
Küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine, sevmek ve sevilmek için çareler arayın. (Mevlana)
Fotoğrafları seviyorum çünkü içindeki insanlar değişse veya gitse bile, onlar hep oradalar ve asla değişmiyorlar.
"Sanki çok ömrümüz varmış gibi, beklemeyi öğretiyor bize hayat." (The Pianist)
"Bazen insan 'ben iyiyim' dediğinde, gözlerinin içine bakıp 'iyi değilsin biliyorum' diyecek birine çok ihtiyaç duyar." (C. Dündar)
Kaç yaşında olursak olalım, başımızdan ne geçmiş olursa olsun; tamamen yenilenmek mümkün.
Düşmanların mı var? Ne hoş. Bu hayatta bazı konularda karakterli bir duruş sergilemişsin demektir. (Churcill)
Sesini değil, sözünü yükseltmeli insan. Çünkü gökgürültüleri değil, yağmurlardır yaprakları yaşatan. (Shakespeare)
Uğraşma boşuna. Seni ancak gördükleri ve duydukları kadar anlayacaklar. Gördükleri, ancak kendi anladıkları kadarı olacak. (Mevlana)
Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabiliene.. Eğer kısa cümleler kuruyorsa insan, uzun yorgunlukları vardır sadece.. (Dylan)
Sanki çok ömrümüz varmış gibi, beklemeyi öğretiyor bize hayat. (The Pianist)
Yaşadığı yeri terk etme arzusundaki insan mutsuz bir insandır. (Milan Kundera)
Asla pişman olmayın! Eğer sonucu iyiyse, mükemmel. Eğer sonucu kötüyse bu bir tecrübedir. (Victoria Holt)