Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
HERZAMANKİNDEN %1500
Başımız Toprak, Sonumuz Toprak. Mühim Olan, ÇAMURLAŞMADAN YAŞAMAK VE İNSAN KALABİLMEK ...
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

"Aci nereye" dokunduysa, "Dua oraya" olsun ..
%75
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.
Az kaldı yine % 1500 olucak
Başımız Toprak, Sonumuz Toprak. Mühim Olan, ÇAMURLAŞMADAN YAŞAMAK VE İNSAN KALABİLMEK ...
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

% 50 ama sinirlerim yüzdesiz patlamaya hazır bomba

Rabbim sen sabır ver inşallah
% 99.5
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!

% 75 Buçuk

%24 Buçuğu ya son anda değişirse bir yanlışlık varsa düşüncesiyle bozuk
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.
Fifty fifty %

% 90

% 100000000
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]
% 100
Sağlık sıhhat içinde bir yılı daha devirdim RABBİME Şükürler Olsun

ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.