Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Gülşen Ozan Çolakoğlu Seyre Dursun Aşk
Yalın | Herşey Sensin
Ajda Pekkan l Bir günah gibi gizledim seni
Ferhat Göçer - Bazen Çok Özlüyorum
GOKHAN GUNEY-MELEGIMSIN SEN
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Melye" (9.02.2013, 12:11) düzenleme sebepleri: yazı boyutunda 12 size geçmeyin lütfen...çok şükür gözlerimiz iyi görüyor :)
Hababam Sinifi Fesuphanallah
Erkan Yavuzer-Kardan Çiçekler...
taktım bu türküye
Erkan Yavuzer-Kardan Çiçekler...
taktım bu türküye
harika abisi
oooooooooofffffffffffffffoooooooooooofffffffffffffffffffooooooooooooooffffffffffffffffffffooooooooooooffffffffffffffffffffffoooooooooofffffffffffffffoooooooooooofffffffffffffffffffooooooooooooooffffffffffffffffffffooooooooooooffffffffffffffffffffffoooooooooofffffffffffffffoooooooooooofffffffffffffffffffooooooooooooooffffffffffffffffffffooooooooooooffffffffffffffffffffffoooooooooofffffffffffffffoooooooooooofffffffffffffffffffooooooooooooooffffffffffffffffffffooooooooooooffffffffffffffffffffff
erkan yavuzer kardan çiçeklerİ BENDE SİMDİ DİNLEDİMMM EEE GÜZEL

))
anlaşıldı fazla beenmedin canısı 
Feryal Öney-Güller Perişan...

YOK BEGENDİM GÜZEL

FUNDA ARAR ZAMANIN ELİ
Seydi-Ne Güzel Yaratmış Seni Yaradan...
Seydi-Ne Güzel Yaratmış Seni Yaradan...
ragga oktay&yıldız tilbe--------------------gitme kal
Grup Öksüzler-Halın Kalmamış...