Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
İşte tam burda Köprünün üstündeki 2. Cafe Cümbüş cafede,Candostumla her hafta yaptığımız gibi yine orda olmak vardı.
Burada,Yalancı cennet sanki..
Vatanı ımızın her köşe bir cennet,işte tam burda olmak isterdim Trabzon/Uzungöl
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.
saray yavrusu bir yerde ,tabiki evimde benim sarayım evim. Altından kurnası yok ama mutluluk var.
ege sahıllerınde sezlonguma oturmus telefonu kapatmıs kıtabımı alıp kahvemı ıcıyor olmak ısterdımmm
Gülümsüyorum... Çünkü gülmek,canımı sıkan şeyi açıklamaktan daha kolay..
deniz kenarında dalgaların sesini dinlemek isterdim
]нαуαттα ∂ιк ∂υямαуι ögяєη мαкѕαт göℓqєηιη ιмαנι ∂üzєℓѕιη..!
Erkek olmak ilahi bir mecburiyettir.
Adam olmaksa o mecburiyetin hakkını verebilmektir.
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.
Manavgat ta,Cümbüş barda candostum ile akan suyun şırıltısı kulaklarımda, manzaranın doyusuzluğuna inat,bir bardak buz gibi su içmek,herşeye inat ..
Kardesimin yaninda
"Aci nereye" dokunduysa, "Dua oraya" olsun ..
sadece bu gün değil gittikleri günden beri hergün;annem ve babamla kutsal topraklarda olmak isterdim...
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]
Tamda olmak istediğim yerdeyim bugün...
EVİMDE....
Gülümsüyorum... Çünkü gülmek,canımı sıkan şeyi açıklamaktan daha kolay..
Bakma böyle suskun durduğuma dağlarında sesi çıkmaz unutma.
eminönünde balık ekmekçi'de
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Birtane ASKIM olan €fsunumun yaninda
VALLA OKUMADAN BENDE AYNISINI DİYECEKTİMMMM
BUKADAR OLURRR YAAAAA
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Zaten biz seninle cogunlukla aynisini düsünmüyormuyuz canimin taaa ici.....
onun icin ikimiz bir bütünüz

)))€fsunummmm benim
kafa dinlemek için ISSIZ ADA'da
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

sessiz sakin uzak bir diyarda şömüne basinda kafa dinlemek
Bakma böyle suskun durduğuma dağlarında sesi çıkmaz unutma.