Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Sevmek çok güzel, sevilmekte.. ama en güzeli herşeyi dengede tutabilmeyi bilmekte... sevin .. çok sevin... hakkını vererek kana kana , kanıya kanıya sevin...
ama severek öldürmeyin... siz severken sevdiğiniz kişininde sizi sevmesine , sizin için birşeyler yapmasına izin verin..
avuçlarınızda taşıyın onu bir kuş misali.. ama ne ellerinizi çok sıkıp öldürün, ne ellerinizi iyice açıp kaçırın...
Çevrenize bakın herkes seviyor... ama gerçekten seviyor mu acaba? gerçekten sevebiliyor mu? sevmek te bir sanattır biliyor musunuz? ve inanın bana bu sanatı herkes hakkıyla icra edemez...
GERÇEK SEVGİNİN ÖLÇÜSÜ ÖLÇÜSÜZ SEVMEKTİR demiş zatın biri...
bende diyorum ki gerçek sevginin ölçüsü ölçüsüz ama o insanın doğasında onu değiştirmeye çalışmadan onu boğmadan onu olduğu gibi sevebilmektedir.
![]()
Düşündüm dün gece; bir çiçek olsaydım hangi çiçek olurdum diye.
Beyaz karanfil gibi saf ve temiz mi olmalıydım?
Kırmızı gül gibi ihtiraslı mı?
Hercai menekşe olup baş mı döndürseydim acaba?
Gelincik olup baharı yaşatmak da güzel aslında.
Memleketim kokan portakal çiçeği gibi kokumla sarhoş mu etmeliydim?
Birdenbire içimden gelen sesle karar verdim kendi kendime..
O’nun gönlünde açan,
O’nun çiçeği olsam.
Bana yeter diye!...
S eni kalbimde hissetmek
E llerini tutmak istiyorum
N eden niçin demeden...
İ smini haykırmak istiyorum
S eninle yasamak istiyorum
E n güzel duyguları
V e sonsuza dek bu hayatı
İ çimdeki bu boşluğu
Y alnız seninle doldurmak istiyorum
O lur olmaz diye düşünmeden
R esimlerle değil , seninle olmak istiyorum
U yumadan her gece
M ümkün olmadığını bile bile benim olmanı istiyorum.!