Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ayın yazarındakı lider gönül hanımı
Çok teşekkür ederim,sağolun.Farkında bile değildim

(Bu arada selektörleri gördüm yavaşlıyorum)
Bendende alkışlar aile kavramıyla örnek teşkil eden Atilla bey ve sevgili eşine gelsin
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Ayın yazarındaki lider Atilla beyi
Her insan kendine yakışanı yapar, çünkü kalite asla tesadüf değildir..

amcaaaaaaaaaaaaaa
canım amcam seni alkışlıyorum ben
artık pembe değil siyah yazıyorum
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
modemimi ..........beni sinir ettiya bugün helal olsun
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
herbişey yakışan.. yakıştıranları
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Ayın yazarında 06 ece' son anda bir çalım atıp son surat deparla acaip öne gecip liderliği alan Gönül Hanımım alkıslamak istiyorum

Ayın yazarında 06 ece' son anda bir çalım atıp son surat deparla acaip öne gecip liderliği alan Gönül Hanımım alkıslamak istiyorum
Allah sizin iyiliğinizi versin iyi güldürdünüz beni

Atilla beyi alkışlıyorum beni güldürdüğü için
Allah sizin iyiliğinizi versin iyi güldürdünüz beni

Atilla beyi alkışlıyorum beni güldürdüğü için

yani Melisim bunda anlamıyacak ne var sen anladıysan no problem
Alkışlamıyorum.
Hele bir olmasında...
Tüm pazarcıları

Yeni hedefim listeden çıkmak malum özelime yazacak kadar üzülüp hastalanmasınlar, alkışımda onlara gelsin günahlarımı bayağı azalttıkları için
Yaşamak için ;Ankarada dayıya ,İstanbulda servete, anadoluda ise kuvvete ve edebe ihtiyac vardır
Yaşamak için ;Ankarada dayıya ,İstanbulda servete, anadoluda ise kuvvete ve edebe ihtiyac vardır