Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

''Genellikle insanlar sizi kritik edip sizinle alay etmek için her zaman bir eksiğinizi bulacak ve kimse sizi olduğunuz gibi kabul etmeye yanaşmayacaktır.
Bunun için,doğru bildiğiniz şekilde yaşayın ve kalbinizin sizi yönlendirdiği yere gidin…! '' Charlie Chaplin
Gönül kime söz vermişse, Aşk onda muhteşemdir.
Şems-i Tebrizî
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.
Hayatın en güzel anı herseyden vazgeçtiğinizde, Sizi hayata bağlayan birinin olduğunu düşündüğünüz andır...!
| Honore de Balzac |
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

''Tutarsızlık, tereddüt, şüphe, acı, batıl inanç, gelecekte -hatta öldükten sonra bile- neler yaşayacağımıza ilişkin kaygılar, hırs, açgözlülük, kıskançlık, çekememezlik, azgınlık; delice, iflah olmaz arzular, savaş, yalanlar, sadakatsizlik, dedikodu, merak.. Biz insanlar bunlarla donatılmışız. Vasat düzeydeki tutarsız mantığımızla, öğrenme ve yargılama kapasitemizle övünüp duruyoruz; oysa ne gariptir ki bunlar karşılığında ödediğimiz bedel haddinden fazla.''
Michel de Montaigne
Bazı şeyleri sana yazdığımı düşünüyorsan yanılıyorsun.Her şeyi sana yazıyorum...
İlhan Berk

Ayrılıktan hemen sonra;
Kendini başkasının kollarına bırakana rezil, alkole bırakana sefil, zamana bırakana ise asil denir.
G. Vidal

Hangi deniz nereye dökülüyor banane, ben içimde boğuluyorken...
Feridun Düzağaç

Hassas yürekler taşıyoruz, camdan, çatlayan, buğulanan, kırılan..!
Candan dost arayışımız bu yüzden, camdan anlayan..!
Mehmet Deveci