Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
yayında kamera acma sorunu
selamlar arkadaslar ben windosw7 kullanıyorum sorunum radyoda kamera actıgımda temadakı goruntumden harıc ekranın sol ust kosesınde buyuk bı goruntum daha cıkması bu sorunu nasıl kaldırabılırım sımdıden tskler
Ekranın sol kösesinde nasil bi görüntü cikiyor ? ikinci kamera mı acılıyor ?beyaz sayfa mı cıkıyor ? ekranı göremedigim icin bi sey soylemem yanlis olacak.
tahmini cevap olarak vereyim activex göncelleyiniz
Flatcast ActiveX ( Güncel Sürümler)
Acilan ekran'in üzerinde mouse ile sag tiklayin, secenekleri göreceksiniz:
Kamera sorunu
Ekranın sol kösesinde nasil bi görüntü cikiyor ? ikinci kamera mı acılıyor ?beyaz sayfa mı cıkıyor ? ekranı göremedigim icin bi sey soylemem yanlis olacak.
tahmini cevap olarak vereyim activex göncelleyiniz
Flatcast ActiveX ( Güncel Sürümler)
evet ikinci bir kamera aciliyor ne yapmamgerek
Activex güncellemesini deneyin. üstteki mesajimdan güncel activex yükleyebilirsiniz.
Ayrica yayında kamera acarken baska islem yapiyorsanız yayin süresince pc zorlayacak islem yapmamız iyi olur(müzik indirme video izleme...)
Bilgisayarin CPU fazla zorluyor olabilirsiniz bunun sebebi pc yavas işlemci olabilir yada virüs(ler) pc zorluyor olabilir bu sayedede ekranda ikinci ekran acilmasi ile karsilasmistim.
Ayrica adobe flash playerinizi güncellemenizi tavsiye ederim