Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not: Dünya beş para etmiyor..
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Ne tükenmez hazinesin ey dil! Ne devasız bir dert!
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Âlemin derdi ben olmuşum, demekki zamanında iyi koymuşum..
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Hak etmeyene değer vermek, Edit:.. (iki kulaklı) kıravat takmak gibidir.

Sana vereceğim tek akıl; aklın varsa tek takıl..!

Aşk tabii ki tesadüfleri sever.
Bela geliyorum der mi ? . .
"Aci nereye" dokunduysa, "Dua oraya" olsun ..
Özenen değil, özendiren olun! Alayına gitmeyin, kendinize gelin!

Kutlarım dostum aynı fikirdeyim size olan saygım ve hürmetim işte bu yüzdendir selam ve saygılarımla
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

Kutlarım dostum aynı fikirdeyim size olan saygım ve hürmetim işte bu yüzdendir selam ve saygılarımla
Teşekkür ederim Nehir HanIM. Bimukabil sizde öylesiniz

Sizi görmek dahi bizi sevindirdiğine göre sizi daha sık görmek istiyoruz

Her insan kendine yakışanı yapar, çünkü kalite asla tesadüf değildir..

Ne diye böbürlenip büyükleniyorsun. Doğumun bir damla su, ölümün bir avuç toprak değil mi?

Hak etmeyene değer vermek, Eşeğe kıravat takmak gibidir.
Yaşamak için ;Ankarada dayıya ,İstanbulda servete, anadoluda ise kuvvete ve edebe ihtiyac vardır
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.