Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
abla modunda
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
<<< bu modda
Birgün bir insan tanırsın.
Doğru bildiğin herşeyi silbaştan yazarsın !.
"Yusuf Tandoğan"
Dışardan geldim üşüme modundayım
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
[align=center][img]http://i814.photobucket.com/albums/zz62/usta_37/uSTa_37ank.jpg[/img][/align]
Her insan kendine yakışanı yapar, çünkü kalite asla tesadüf değildir..

ablam çok aradınmı onu
"Yusuf Tandoğan"
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Her insan kendine yakışanı yapar, çünkü kalite asla tesadüf değildir..

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Anlamiyanlar için DILIMI Vefasizlar için YÜREGIMI Yordum.

sakinlik modunda.
Anlamiyanlar için DILIMI Vefasizlar için YÜREGIMI Yordum.
donma modundayım
(ohh yukarıdan smiley da çaldum)
"Yusuf Tandoğan"

ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.
"Aci nereye" dokunduysa, "Dua oraya" olsun ..