Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Yeni Radyo Music / HaLiL_66
halil yine döktürmüşün maşallah ellerine emeklerine paylaşan yüregine teşekkür ediyorum
Halil ablam süper bir tasarım olmuş,ellerine sağlık,çok beğendim indesksini,güzel emeğine çok tşk ederim..
Ve tekrar benim için emek verip eklediğin imzam içinde çokkkkkkkkk tşk ederim..
Teşekkür ederim yorumlarınız için
emegine saglık halil kardesim yine güzel bir calısma cıkarmıssın tskler bu guzel paylasım icin
Teşekkür ederim yorumlarınız için sağolun
cok guzel olmus gercekden... tsk paylasim icin yureginize saglik...
teşekkürler
seni canı gönülden kullarım can emeğine yüreğine bunu yaparken ağrıyan gözlerine sağlık Allah aklına ve bilgilerine zeval vermesin kardeşim...Hakkını helal et çok başarılı bir çalışma...((( DÜNYA )))
harika bi tasarım gerçektende,ellerine sağlık. acaba bunu tr.gg ye uyarlamak mümkünmüdür,şimdi bir arkadaşıma gösterdim illaaa kullanmak istiyor index i ?
Tr.gg gibi adreslere olmaz malesef eğer ftp li bir adresiniz varsa olabilir.
emegine saglik halil güzel olmuş,paylaşim için tşk.ederim.
harika duruyor halill ellerine saglikkkk
EMEKLERİNE SAĞLIK HALİL SÜPER DURDU RADYOM DA...ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
emeğine,yüreğine,göz nuruna sağlık muhteşem olmuş tema mimarı
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "herşeyim dur gitme" (18.01.2013, 19:52)