ıArkadaşlar radyom başkası tarafından yada flatcast tarafından alındı ve yayın yapılıyor.
Ben ne kadar uğraştıysamda yayını alamiyorum LÜTFEN bilen arkadaşlar yardım edebilirmi??
ıArkadaşlar radyom başkası tarafından yada flatcast tarafından alındı ve yayın yapılıyor.
baskasını anladıkta flatcast neden radyonu alsınkı diyelimki aldı tutupta yayın yapacak hallerı yok heralde demı sen sifreyı iyi saklama sonra calındı radyum de ilginc
slm öncelıkle bı sorum olacak acıl yeni bir stream nasıl acıcam ve sonra onun html kodunu sitene yerlestircen eskisini siliceksn yazmıssınız ben bu kısmı tam anlamadım lütfen acıl yardım tskler sımdıden
ALYEL, radyo bilgilerinin hemen altinda create new stream yazan yerden yeni bir radyo acikcasin, onceki radyonla ayni isimde olur bu radyo, sitene yerlestirmek icin ise yeni actigin radyonun sid numarasini eskisi ile degistirmen gerekiyor..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
TAM DEMEK ISTEDIGIM SU DJ YAYINDA 2 SAATTIR BEN SINIR OLDUM MIKSERDE SARKIDA BITTI 2 SAATTIR BEKLIYORUZ HALA YOK PIYASADA BENDE YAYINI ALMAK ISTIYORUM YAYIN ISARETLI OLMADIGI ICIN ALAMIYORUM NASIL ALIRIM BU YAYINI BEN SIMDI LTF YARDIM (
ALYEL, dj belki uyuya kalmistir belkide acil isi cikmistir, dedigim gibi ikinci bir radyo actiginizda mesela test radyosu diyelim, sitenizdeki sid numalariniz degistirin ve yayin alin dinleyicilere sayfayi yenilemelerini soyleyin, yeni sid numarasi ile yayina devam edebilirsiniz,
diger radyo ise mutlaka dj dusecektir sonrasinda kendiniz ayarlarsiniz..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...