Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

golge3838

Stajyer

• Konuyu başlatan "golge3838"

• Özel mesaj gönder

1

Monday, 17.12.2012, 12:43

İndex Sablon kayıt hatası

Selamlar arkadaşlar ben blogspot siteme bu radyo Edit... indexini koymak istiyorum fakat şablonu kayıt et dedikten sonra şöyle hatalarla karşılaşıyorum ;

XML, satır 1, sütun 63 ayrıştırılırken hata oluştu: The system identifier must begin with either a single or double quote character.

1 . satırı siliyorum ne olacak diye bu seferde şöyle bir hata çıkıyor ;

XML, satır 47, sütun 3 ayrıştırılırken hata oluştu: The element type "meta" must be terminated by the matching end-tag "".

bu konu hakkında yardım edebilirmisiniz ?

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Melye" (17.12.2012, 13:13)

Melye

Moderatör

• "Melye" bir kadın

• 990289
  • Özel mesaj gönder

2

Monday, 17.12.2012, 13:13

[WEB] FLatcast-MavidüsLer-İndex

kullandığınız index bu galiba...
radyo adresi yerine siteden bu şekilde konu link i verirsenz daha iyi olacaktır^^

kurulumu alttaki başlıktaki anlatıma göre tek tek sırasıyla tekrar bi gözden geçirin isterseniz...
Blogger (blogspot.com) Site Kurulumu [Resimli Anlatım]

şablon hatası için de burdaki mesaja göz atabilirsiniz..
Blogger XML hata Sorunu

kolay gelsin...

golge3838

Stajyer

• Konuyu başlatan "golge3838"

• Özel mesaj gönder

3

Monday, 17.12.2012, 13:26

evet uğraştım ama linki o şekilde koymayı başaramadım :)

blogspot eski sitemine göre anlatılmış konu dediğiniz gibi zaten o yolu takip ederek kurdum ama biraz karıştırdım ve sorunu çözdüm tşkler