Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
siteme asp tema istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim...
arkadaşlar asp tema yı nasıl yüklücez hiç bilgim yhok yrdım edermisiniz? site adresm : http://www.djmelih.somee.com bi türlü ekleyemiyorum
somee asp tabanlı bir kere senin php ile ne işin var anlamadım.
slm
somee asp tabanlı bir kere senin php ile ne işin var anlamadım.
ama üye girişi yaparken php yazıor
kardeş siten açılmadı yahu forummu portalmı mk portalmı kurdun dicem somee asp tabanlı kurman zor ;D birazdaha açık konuş..
php tabanlı tema olmaz bi cmsye yada forum a istersen anlarımda php tabanlı tema olmaz sistem yada program gibi bişi illa php olsun formatı diosan sonuna .html yerine .php yaz gitsin wanted, ve diğerlerininde dediği gibi somee asp tabnlı
php tabanlı sistemleri somee çalıştırmıyor sende radyo scripti arıyorsun ben güzel bitane bulamadım kendim yapıyorum bitirince atıcam allaturkaa'ya ozaman kullanırsınız
arkadaşlar pardon aynen asp

yeniyim wap tasarımda kusura bakmayın
şimdi tema denen şey şöyle bişi oluyoki insanlarda elbise diyelim xD insan yoksa elbise bi işe yaramaz insan varmı insan =)) yani ne kurdun siteye hangi portal xD
ASP tema isteyen arkadaş, hala isteğin geçerliyse bana yaz...
PM ya da web adresimden ulaşabilirsin.