Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.
İzmit'imi alkışlamak istiyorum...saygı duruşu için işyerimin kapısına çıktığımda...siren sesleri ile yoldan geçen arabalar durdu,cafede oturan insanlar ayağa kalktı...o yağmurda yürüyen insanlar bile yol ortasında saygı duruşuna durdu...küçücük çocuklar yağmur demeden vilayettedeki anma töreni için toplanmıştı...
ATA'm için hayatı durdurdun izmit...helal olsun size...
Kellerrrr Sagırlar birbirini agırlayanları ALKISLIYORUM
BİRBİRİNDEN BASKA ALKISLAYACAK KIMSE OLMADIGINDAN SADECE Birbirini alkıslıyorlar
Bugün Türkiyemi alkışlıyorum... 10 Kasımında birileri tarafından kaldırılmasına izin vermedik...
Gülümsüyorum... Çünkü gülmek,canımı sıkan şeyi açıklamaktan daha kolay..
Puanlarimiz düsürülüyor diye sikayetlenen ve kimin düsürdügünü acikladigimda kili dahi kimildamayan jürilerimizi alkisliyorum. Tebrikler
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim
]нαуαттα ∂ιк ∂υямαуι ögяєη мαкѕαт göℓqєηιη ιмαנι ∂üzєℓѕιη..!
Bu sitede oldugu gibi Radyo rulettede tüm tasarimlar ki tasarim degilde yazilimlar arkadas dediginiz Admine aittir,
ARKADASIM Alpi olarak
Evet hakıkaten güzel olmus radyo ruletimiz syn al-pi adminimiz elinize saglık
zaman zaman sitemizdeki bu degisiklikler renk katıyor ve daha bi güzellıkler katıyor sitemize
verdiginiz emeklerinize çok tesekürler sagolun
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

iyi insanları
]нαуαттα ∂ιк ∂υямαуι ögяєη мαкѕαт göℓqєηιη ιмαנι ∂üzєℓѕιη..!