•FaRkiMiz_TaRziMiz 1335460 RADYOMUZUN RULETE SID NUMARASI OLARAK DGLDE RADYO ISMI OLARAK GECEMESINI ISTIYORUZ SABAH 8 GECE 4 E KADAR YAYIN YAPILIYOR SIMDIDEN TESEKUREDERIZ
SELAM
1316460 SİD NOMUN RULETTE İSİMLİ OLMASİNİ İSTİYORUM İLGİNİZ İCİN SİMDİDEN TSKLER MaViDüS.Fm AİLESİ
slm alaturka ailesi radyomuz eklenmiş teşekkür ederiz emegi geçenlere MaViDüS.FM ailesi....SELAM
1316460 SİD NOMUN RULETTE İSİMLİ OLMASİNİ İSTİYORUM İLGİNİZ İCİN SİMDİDEN TSKLER MaViDüS.Fm AİLESİ
Radyonuz MaViDüS.FM olarak Allaturkaa Rulet SID listesinde Yerini Almıştır...Hayırlı olsun güzel yayınlar ve iyi bayramlar dileriz![]()
Not : Belirli dönemler kriterlerimize uyumsuz bir durumda rulet listesindeki isimler gözden geçiriliyor...dikkat etmekte fayda var![]()
Selam Allaturka Yöneticeleri sid: 1272016 GulumseBirazfm Radyomuzu degerlendirip isim eklemenizi rica ediyorum saygilarimla.....by okannn
slmmm radyomun ismi rulette nasıl geçer geçmesi için sadece 18 saat yayın yapmak yeterlimi
sid 1305043
slmmm radyomun ismi rulette nasıl geçer geçmesi için sadece 18 saat yayın yapmak yeterlimi
sid 1305043
http://www.flatcast.com/PrgStatistic.aspx?sid=1305043
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Nisa Nisa" (4.11.2012, 09:58)