662
Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Flatcast Fcp[Fcp-manzara]zeynoo35
zeynoo35 belirtilen dosyaları ekledi:
Fcp-manzara.fcp
(659 Byte - 170 defa indirildi - en son: 30.10.2024, 10:39)
Zeynoo canim cok begendim...
Tebrikler ve emegine saglik...
Zeyno35 renkler ve tasarım cok hos tbrk ederim sizi güzel emekleriniz icin tsk ederim
Alışıla gelmişin dışında farklı bir renk tonlamasıyla güzel bir çalışma olmuş Zeyno ellerine emeklerine sağlık tşkrler..
Eline emeğine sağlık Canım güzel paylaşım için tsklerrr.
bacıların bacısı farklı bir çalışma olmuş güzelde olmuş ellerine emeklerine paylaşan yürecine teşekkür ediyorum
ZEYNOM GÜZEL CALİŞMA İCİN TSKLER ...İSTANBULA GİDESİM GELDİ
EMEKLERİNE TSKLERİMLE
GÜZEL ÇALIŞMA OLMUŞ ABLACIĞIM...ELİNE , EMEĞİNE SAĞLIK...GÜZEL PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLERİMLE
ellerine sağlık Zeyno abla çok güzel olmuş ,soft renk harika durmuş,güzel emeğine çok tşk ler..
Zeyno ablam nerelere kayboldun temalarını göremeyince merak ettik ablam...Yine güzel bi çalışma çıkartmışsın tebrik ederim ablam...
Eline emeklerine saglık zeynom yine farklı bir tema yapmıssın süpersin diyorum baska bırsey demiyorum canım
Melisim
Gölge
Sahra
Aslim
Bacım
Efsuncuğum
Özlemim
Asim
Antepli Kardesim
Leydim
Tskkr derim beğeni için yorum yapan güsel yüreğinize sağlik
Elinize emeğinize sağlık, paylaşım adına teşekkürler...
Ben tskkr ederim Bahar yorum yapan güsel yüreğinize sağlik
tsk paylasim icin yureginize saglik...
güzel bir çalışma emeğinize sağlık
Farklı bir renk çalışması insan bakınca içi açılıyor
gayet güzel emeğinize sağlık (:
Elinize Emeğinize sağlık,
Paylaşımınız için teşekkürler
Elinize emeğinize sağlık güzel paylaşımınız için teşekkürler Zeyno..
EMEĞİNİZE SAĞLIK ZEYNOO PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM..