Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

Birisi güzel bir söz söylüyorsa bu, dinleyenin dinlemesinden, anlamasından ileri gelir...HZ Mevlana
Ben İnsanlığı İnsanlardan Öğrendim !!!
Hayatımıza giren bazı insanlar 'çorbaya düşen sinek' gibidir, çıkarıp atsak da midemizi bulandırmıştır bi kere.
Öyle büyük sözler verme bana. Küçük ama anlamlı olsunlr. Yada iltifatlar övgüler yağdrma.SEV ama sevgin dilde değil yürektn olsun
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Söz ilaç gibidir; azı yaşatır, çoğu öldürür. [Hz.Ali]
İnsanı en çok acıtan şey; birine hayatını hediye etmişken, O kişinin kendini başkasına hediye etmesidir. - Gorki
Hayatından silmek istediklerini gerçekten sil. Çünkü geri dönüşüm kutusunda bekletirsen; sistemini yavaşlatır.... - Adam Fawer
Küçük şeylerden keyif al. Çünkü bir gün geri dönüp baktığında onların büyük şeyler olduğunu fark edebilirsin. - Robert Brault
Kendinin ne olduğunu bilen insan, bazı kendini bilmezlerin, onun hakkında söylediklerinden etkilenmez. - İbn-i Sina
Hırs, bir sandalın yelkenini şişiren rüzgara benzer; fazlası gemiyi batırır, azı da gemiyi olduğu yerde tutar. - Voltaire
Kaybetmekten korkma;birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin.Ve unutma;kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin. - Che
Hayat, her gidenin ardından koşmaya değmez bilmelisin. Sen gelecek olanları bekle, gidecek varsa bırak gitsin .. - Victor Hugo
Sahip olduklarımın tadını çıkarmayı öğrendim.Sahip olamadıklarımın ve olamayacaklarımın acısına ayıracak zamanım yok. Hayat kısa. M.Urgan
Güzel bir kadın göze; iyi bir kadın da kalbe hoş görünür. Birincisi pırlanta,ikincisi de hazinedir... - Napolyon
Sen yokken, bir kaç defa daha sevdim seni. Helal et. - Elif Şafak