18
Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Fatih senin gibi ustala calismak guzel

, ufkum acilmasina yardim ediyorsun sagol arkadasim
[align=center]
[img]http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1152/1152970d6l03kh6be.gif[/img]
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
ELİNİZE,EMEĞİNİZE SAĞLIK GÜZEL PAYLAŞIMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLERİMLE...
[color=#ff0000][b][i][u]HADDiNi BiLEN KiMSE HAKARET GÖRMEZ!!!.[/u][/i][/b][/color]
zeynebim ve fatih ikinizinde emeklerinize saglık süpersiniz aldım temayı bide ismimi yazarsanız hayrınıza süper olur
[size=10][color=#009999]Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Bugün hayat veren su, yarın seni boğabilir. [/color][/size]
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
emeginize saglık farklı renklerde güzel calısma olmus paylasan yureginize tskler
islam okumak yada yazmak değildir islam Kuranı ve sünneti yaşamaktır

Zeynep BaBuSh emeğinize sağlik güsel çalisma olmus paylasan yüreğinize tskkr ederim
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.
Emeğinize sağlık çok güzeller
seve seve kullanmaya başladım
paylaşım için teşekkürler.
Emeğinize sağlık paylaşım için tsklerrr.
Ellerinize emeğinize sağlık güzel paylaşım adına tşkrler...
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.
Ikinizin de emegine saglik gercekden harika bir calismaya imza atmissiniz , Tebrikler !!!
Elinize emeğinize sağlık her ikinizinde çok güzel bir çalışma paylaşım için teşekkürler
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

Voltran serileri devam ediyor ve harika tasarımlar çıkıyor.
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
[align=center]DOĞRU SARSILIR AMA ASLAA YIKILMAZ..
[img]http://s7.directupload.net/images/121107/2e7uga6e.png[/img]
Her insan kendine yakışanı yapar, çünkü kalite asla tesadüf değildir..

Eline emeğine sağlık güzel olmus paylaşım için teşekkürler

***** harika olmus resimsiz olması daha bir asillik vermis bu güzel tasarımlar icin tsk ederim elleriniz dert görmesin emeklerinize saglık BaBuSh&Beyaz gelincik
]нαуαттα ∂ιк ∂υямαуι ögяєη мαкѕαт göℓqєηιη ιмαנι ∂üzєℓѕιη..!
Emeginize saglık paylasım adına tskler