Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Kendi bahçesinde dal olamayanın biri, girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor. - Özdemir Asaf
Haksız eleştiri çoğunlukla biçim değiştirmiş övgüdür.
- Dale Carnegie
Engeller beni durduramaz, her bir engel kararlılığımı daha da güçlendirir. - Leonardo DaVinci
Bir kadının terbiyesi, birisiyle tartıştığı zaman belli olur"
. - Gorki
Göze göz yasası herkesi kör eder. - Gandhi
Benim bütün çabam kimseye muhtaç olmadan yaşamaktır..
İnsanlar hiçbir şeyimi almazlarsa, bana çok şey vermiş olurlar..
Hiçbir kötülük etmezlerse, yeterince iyilik yapmış sayılırlar..
~Montaigne~
Kendine inanmazsan yalan söylersin...
En agir yük, kendini kandirmaya calisan Insanin yüküdür...
....tehlikeli oyunlar oynamak istiyor insan, bir yandan da kilina zarar gelsin istemiyor....
Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı başbaşa bırakmaktır. Gün gelip karlar eridiğinde; dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap, başka bir dağdan selam yollamaktır...
Hz.Mevlana
Herkes doğru insanı bulmak ister, yanılmamak için. Oysa kimse uğraşmaz, doğru insan olmak için.
Özenen değil, özendiren olun! Alayına gitmeyin, kendinize gelin!
Bazı insanlar hep ‘kaptan’ olurlar, söz konusu ‘dümen çevirmek’ olunca..
Eskiden uğruna dünyaları yakardım şinmdi bir kibrit bile çakmam.
Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız! Karakterim “kim olduğumla” ilgilidir, tavrım “sizin kim olduğunuzla..”