Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
valla abi çok teşekkürler harika bir program ama jpeg yerine gif'e çevirirsek boyutu daha küçük oluyor.
arkadaslar ben goremıyorum bı yardımcı olurmusunuz tema yapmak ve radyodakı temayı deiştirmek ıstıyorum
hadi nasil yapilir ögrenelim yazisinin üzerine tikla ve winrar dosyasini indir, ac ve izle
selam cok tesk guzel paylasiminiz icin emiginze sagik
emegine saglılk cok güzel paylasım olmus..
ben simdi ilk videoyu nerden bulucam
vesveleahmet,
burda buyur >>> http://www.allaturkaa.de/fcp/2/temayap.html
burda da diğer videolu dersler var >> http://www.allaturkaa.de/orion/kb.php?mode=article&k=4
ben aramayı kullanarak buldum
TAVİZ YOK !!!
butonlar
butonları yerlestiremedim bir türlü yani fotosapa atamadım yardımcı olursan cok makbule gececek tesekurler.
BYEGEMEN, wanted'in bir yukarda verdigi linklerden yardim alabilirsin, hazir bir buton eklemek icin Design Tool tiklayip Preset penceresinden Insert -> Picture ilede ekleyebilirsin..
Tam olarak neyi yapamadigini ve nerde takildigini anlamadim zaten :roll:
fotosapa = fotoshop'a ?
Re: Flatcast Radyo Teması Yapalım ( Videolu Anlatim )
phota filtrede yaptim şablonu işte sorun burda butonları alamdım
güzel anlatım emeğine sağlıkk
emeğine sağlıkk teşekürlerrr
arkadaslar herkese selamlar elimde bir resim var ve bunu tema yapmak istiyorum bana yardimci olurmusunuz? :-( edit beratcan@msn.yasak
yardımlar burdan msn de değil
PayLaşımına Yardımına AnLatımına Emeğine SağLık
Cok güzel bi Paylasim Emeginize Saglik..tsklr.
tşk ler paylaşım için ...
arkadas_ca güzel anlatmışsın teşekkür ederim faydalı olduğunu düşünüyorum.
galiba benim temalarin geç açilma yada açilmama nedeni url girmemem inşallah artık kendi temalarımıda problemsiz kullanabilirim
tekrar teşekkür ederim