bay-texas,
burdan --> http://www.allaturkaa.de/orion/downloads.php?cat=3 index paketlerinden birini indir.
winrar - winzip ile paketi ac.
index.html belgesini sag secenekle bir editör (önerilen proton) ile ac,
degisiklikleri yap ve kaydet.
sonra images dosyasini ve index.html belgesini ftp web alanina yükle.
yüklemeden evel index.html belgesine cift tikliyarak bilgisayarinda deniyebilirsin
eline saglik arkadasim. bende üye oldum. mail gelmiyor, en sonunda sana bilgilerini veriyor zaten. hem yazi hem pdf olarak. güvenlik kodu icinde bazi arkadaslar rakamlari esittiri felan yaziyormu. toplami ne ise o yazilicak bilginize. iyi calismalar.
birde ilk actiimda yanlislikla dosyalari sildim geri getiremedim. bende baska aldim. ama aldigim link ise bes saniye sonra baska yere yonleniyordu. baktim ki ki tan eindex.htm ve html uzantisi var. sizi ftp ile girinde ilkini silin sizinkini atin.
saygilar.
cok guzel bi anlatim tesekkurler.. herseyi hallettim
ftp programi ile 7-8 tane mp3 attim, fakat bunlardan bi tanesi haric hepsini silmis otomatikmen.. ascii ve binary karakter iceren isimler silinecektir diyor..
upload isini site uzerinden de denedim, gene silindi dosyam. yani yukleme oluyor bittikten sonra bakiyorsun ama silinmis. dosya ismini begenmiyor sanirim.. degisik isimler verdim dosyalara ama gene de begenmedi. hala 1 mp3 var hostumda :s
rpelen, gördüm kadariyla almanyadan katiliyorsun, arcor da ne reklam var nede yüklemede bir sinirlama.
fakat aylik traffic sade 1GB
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=2631
rpelen, gördüm kadariyla almanyadan katiliyorsun, arcor da ne reklam var nede yüklemede bir sinirlama.
fakat aylik traffic sade 1GB
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=2631
tesekkur bi deneyeyim.. yalniz byethost"ta mp3 u rar yaptim, yukledi her zamanki gibi, o da silindi.. yanlis hatirlamiyorsam bi yerde gormustum maksimum 8mb dosya limiti diyordu ama hangi hostta su an hatirlamiyorum. yukleme absarili oluyor ama tekrar siliniyor, bu dedigini deneyeyim..
ben mp3 yuklemek icin host ariyorum acikcasi. direct link alabilecegim ve hic silinmeyecek.. indirirken kod falan istemeyecek.. yani tipki parali host gibi ama ucretsiz kucuk hacimli bir host isimi gorecek
ya benn niye indiremiyorum bunlarıı kafayı sıyırcam hemen arkadaslar yardımcı olun demekte istemiyorum kendim yapmalıyım ugrasmalıyım az daha ugrasırsam olcak galiba bilgilerinizde olmasa yandık saolun ya
arkadaşlar byethost tan adres almaya çalışıyorum ama ilk aşamasında bilgileri verdim register dedim doğrulama için bir şey çıkıyor bazen resim bazen rakamlar toplama işlemi çıkarma işlemi ne denediysem kabul etmedi 2 gün uğraştım yazan harfleri aynen yazıyorum büyük küçük harf olayına da uydum ama olmadı bunun başka bir formülü var mı kenndimi kötü hissetmeye başladım yani byethost bana sana adres vermem mi diyo nedir bu nolur yardım edin teşekkürler
tuba, kabul etmediySe byethost bi yazi göSterir (kirmizi yazi) onun ekran kopyaSini bize göSterirSen yaptigin hatayi veya kabul etmedigi Seyi anlayabiliriz
cok guzel aciklama olmus yanliz ben verdiginiz siteye uye olamadim. En sonda resimdeki toplama ve cikarma islemini istiyor kac defa dogru verdim ama yine hata var dedi acaba Almanca klavye kullaniyorum o yuzdenmidir?
selam yayın hayatınızda başarılar dilerim benimde sorunum ben sitemynet te üyeyim sayfam var flatcast ı nasıl sayfama gömebilirim bi yol gösterceğinizi tahmin ediyorum 2. sorunum dinleyenler sitemynet sayfamı açamamaktan şikayetçiler bazılarına benim sitemynet şifremle girmelerini söyledim ama kimseye güven ollmuyorki herkesede şifreyi veremiyorum herkesin rahatça sayfama girebilmeleri için ne önerirsiniz rica edeceğim bana mail yada msn adresimden ulaşıp bilgi verirseniz sevinirim tekrar yayın hayatınızda başarılar diler teşekkür ederim edit adresim