Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
dedikodu yapip herkesin sozlerini ayakli gazete gibi yetistirmek yeterli karisiklik icin
Forumu en iyi Masum karistiriyo, 1 Nisan sakasini hala unutmadik
ya$asin kotuluk
1 Nisan'a sakasina admin bile inanmisti
Forumu en fena dedikodular bile bu kadar sarsamamisti, hepimizin aklini cok kötü karistirmistin, sen cok yasa emi
Filozoflar aslında aklıllı görünen delidirler
desem karışır
Soruu Siteyii kimm Karıştırıyoo olsaidi, Sabıkaa Listesiniin Fofokopisini Yapıp ekleridimm, hanii.
Medusa yeter:
)
bildiklerimi soylemem yeterli olur
Yeni bir program buldum, kimin kime ne oy verdiğini görebiliyorum, özel mesajları okuyabiliyorum
Aslinda pekte gerek yok biseyler söylemeye,son 1 yilda forum yeterince karismis zaten
kimin eli kimin cebinde misali
yinede biseyler demek gerekirse;
bildiklerimi,birebir yasadiklarimi,elimdeki belgeleri döksem ortaya birak forumun karismasini,burda forum diye bisey kalmaz
karıştırmak istememe gerek yok hani bir kaç arkadaşım var onların temaya yapacağım yorum yeter
Karıştırmaya gerek varmı???
Zaten çorba gibi karmakarışık..
BEN VARIM ZATEN YETERİNCE KARIŞIYOR
Tartışma bölümünde alakasız birine sağlam bir taş atmakla.
hımm ben zaten tam çözemedimki çorba ediyorum
GÖRDÜĞÜM KADARIYLA BAZI ARKADAŞLAR HEM BURDA JÜRİLİK YAPIP, HEM BAŞKA FORUMDA MODORÖTÖRLÜK YAPIYOR ... AYRICA BOL BOL PAYLAŞIM YAPIYOR DERDİM...
ben karıştırmam; çekirdek alıp ,çitlerken izlerim karıştıranları..
merdanem kırıldı ondan sessiz kalıcam bu konuda
her çalismayı sert bir dille eleştirirdim